Δύο προσφορές της Sportingbet για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε τον Ολυμπιακό, στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, και οι παίχτες του online στοιχήματος έχουν στη διάθεσή τους ένα πλήθος προσφορών, οι οποίες υπόσχονται είτε υψηλότερα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο. Δύο από αυτές τις προσφορές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Sportingbet, η οποία υπόσχεται μπόνους επί των κερδών και επιστροφή των χαμένων χρημάτων.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet ανακοίνωσε πως όσα μέλη της τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα κερδίσουν ένα bonus 5%. Στην προσφορά αυτή συμμετέχουν όλες οι αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα και όχι αυτές του live στοιχήματος. Συμμετέχουν επίσης τα παρολί - σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα πρέπει όλοι οι αγώνες που περιέχουν να διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Παράλληλα, η Sportingbet ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές του αγώνα τα χρήματα που ενδεχομένως χάσουν. Σε αυτή την προσφορά συμμετέχουν οι αγορές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ, του scorecast (ακριβές σκορ και πρώτος σκόρερ) και των ειδικών στοιχημάτων - πρόκειται και εδώ για τις αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν σε αυτές και χάσουν μπορούν να διεκδικήσουν έως και 100 ευρώ. Για να γίνει, όμως, κάτι τέτοιο, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο της Sportingbet που θέλει τον Ολυμπιακό να κερδίζει την ΑΕΚ δίχως να δέχεται γκολ.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, τα χρήματα που δικαιούνται οι παίχτες (το μπόνους ή η επιστροφή) θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Ωστόσο, θα έχουν τη μορφή bonus, γεγονός που σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνο αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

 

Χάρη στις προσφορές της Sportingbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων στην Ελλάδα, όσοι στοιχηματίσουν απόψε στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός έχουν δύο επιλογές: είτε να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία