Δύο προσφορές για το Europa League απόψε στην Sportingbet

Απόψε στις 20:00, διεξάγονται δύο αγώνες στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa League, καθώς η Σπαρτάκ Τρνάβα ταξιδεύει στην Ελλάδα, για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, και ο Ατρόμητος στη Σουηδία, για να αντιμετωπίσει την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Και οι δύο αγώνες, μάλιστα, βρίσκονται στο πρόγραμμα προσφορών της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Sportingbet. Η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet είναι μία από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα που προσφέρει online στοίχημα, παιχνίδια πόκερ, online casino και άλλα πολλά!

 

Η νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στο ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ, υποσχόμενη ένα στοιχηματικό bonus 5%, και την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στο ΑΪΚ-Ατρόμητος, υποσχόμενη επιστροφή των χαμένων χρημάτων τους.

 

Το bonus 5% στο στοίχημα θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν στα κέρδη τους όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ. Πρόκειται για τις αγορές εκείνες που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα και οι παίχτες μπορούν να τοποθετούν είτε μονά στοιχήματα είτε παρολί – στην περίπτωση των παρολί, όμως, απαιτείται όλοι οι αγώνες να διευθετούνται σήμερα.

 

Την επιστροφή, από την άλλη, θα δικαιούνται όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές του ΑΪΚ-Ατρόμητος και χάσουν. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ. Όσοι στοιχηματίσουν σε αυτές πριν την έναρξη του αγώνα και προβλέψουν λάθος μπορούν να λάβουν επιστροφή έως και 100 ευρώ.

 

Ωστόσο, υπάρχει ένας ακόμη όρος στη συγκεκριμένη στοιχηματική προσφορά. Προκειμένου να επιστρέψει τα χαμένα χρήματα η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Στέφανο Ναπολεόνι του Ατρόμητου να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του αγώνα. Στην περίπτωση που κάτι τέτοιο δε συμβεί, η επιστροφή δε θα πραγματοποιηθεί.

 

Τα χρήματα που θα λάβουν, τέλος, οι παίχτες από τις δύο προσφορές θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα έχουν τη μορφή στοιχηματικού bonus. Αυτό σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνο αφού ολοκληρωθεί το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Ο ΠΑΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα αγωνίστηκε ξανά στα πλαίσια του Europa League ενάντια στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και η Sportingbet ανακοίνωσε ξανά μπόνους στα κέρδη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία