Στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet: Πόρτο-Λίβερπουλ με αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2

Κάθε εταιρία στοιχήματος διατηρεί μια μικρή προμήθεια από τα στοιχήματα που τοποθετούνται στην ιστοσελίδα της, μέσω της γκανιότας, η οποία μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις, προκειμένου να αποκομίσει κέρδος ο bookmaker, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, μια ιστοσελίδα μπορεί να διατηρήσει 0% γκανιότα σε επιλεγμένα σημεία, στο πλαίσιο κάποιας προσφοράς, και να αυξήσει τις αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία.

Αυτό ακριβώς κάνει σήμερα η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, η οποία προσφέρει με 0% γκανιότα τον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Πόρτο και Λίβερπουλ. Χάρη στην προσφορά, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τις δύο απλές προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Goalbet στο 1Χ2 του Πόρτο-Λίβερπουλ, θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα, πριν τη σέντρα, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Εφόσον τα καταφέρουν, θα έχουν καλύψει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και θα ανταμειφθούν με αυξημένα κέρδη – περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν άμεσα να μεταφερθούν από τους λογαριασμούς των παιχτών.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο 1Χ2 του Πόρτο-Λίβερπουλ

Η σημερινή προσφορά της Goalbet βασίζεται σε τρεις αποδόσεις, οι οποίες έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Οι τρεις αποδόσεις βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Πόρτο και Λίβερπουλ και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.96 για νίκη της Πόρτο, 3.76 για ισοπαλία και 2.13 για νίκη της Λίβερπουλ.

Οι παραπάνω αποδόσεις, τέλος, ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία