Παρολί με ενισχυμένα κέρδη στην Betshop

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις. Αυτά είναι μόνο τρία από τα αθλήματα που έχουν γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα και επιτρέπουν στα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Betshop να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Όσοι αφιερώσουν αρκετό χρόνο, θα βρουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε διαφορετικά αθλήματα σήμερα και θα μπορούν, όπως πάντα, να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους και να τοποθετήσουν ένα ή περισσότερα παρολί που θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη – αλλά με περισσότερο ρίσκο.

Βέβαια, τα περισσότερα κέρδη αξίζουν το περισσότερο ρίσκο – ειδικά στην περίπτωση της Betshop, η οποία υπόσχεται να ενισχύσει επιπλέον τα πιθανά κέρδη των παρολί και να πληρώσει ακόμη μεγαλύτερα ποσά σε όσους προβλέψουν σωστά!

 

Πριμ στα κέρδη των νικητήριων παρολί

Η προσφορά της Betshop,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, υπόσχεται να προσθέσει ένα πριμ στα κέρδη των νικητήριων παρολί. Αυτό σημαίνει ότι όσοι τοποθετήσουν παρολί και προβλέψουν σωστά, θα λάβουν τα κέρδη τους, αλλά και ένα πριμ, το οποίο θα προστεθεί σε αυτά.

Όσο περισσότερα σημεία διαθέτει το νικητήριο παρολί τους, μάλιστα, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το ύψος του πριμ. Για παράδειγμα, τα παρολί τεσσάρων σημείων δικαιούνται πριμ 10%, τα παρολί οχτώ σημείων πριμ 30%, τα παρολί 11 σημείων πριμ 50%, τα παρολί 20 σημείων πριμ 100% και τα παρολί 30 σημείων πριμ 200%!

 

Τα παρολί που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Betshop δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Τα παρολί τους θα μπορούν να αποτελούνται από στοιχήματα σε κάθε άθλημα, διοργάνωση, αγώνα και αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να αποτελούνται από τουλάχιστον τέσσερα σημεία και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.35 και άνω. Από τα παραπάνω παρολί, όμως, εξαιρούνται τα συστήματα, αλλά και όσα περιέχουν live στοιχήματα που τοποθετήθηκαν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Είναι απαραίτητο, το παρολί που θα τοποθετήσει κάποιος παίχτης να κερδίσει – να αποτελείται δηλαδή από 100% σωστές προβλέψεις. Και το πριμ που θα προστεθεί στα κέρδη θα έχει τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμο για ανάληψη.

Η Betshop συνηθίζει τελευταία να ενισχύει τα παρολί της το ίδιο συνέβη και στους αγώνες του προηγούμενου Σαββατοκύριακου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία