Στοιχηματική εταιρεία Novibet: Ενισχυμένη αξία στο Ανζί Μακχατσκαλά – Αμκάρ

Ένας από τους αγώνες που ενδεχομένως τραβήξει το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος σήμερα είναι αυτός του ρωσικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ανζί Μακχατσκαλά και Αμκάρ. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση παρουσιάζει αγωνιστικό ενδιαφέρον, αλλά και στοιχηματικό, ειδικά στην αγορά του 1Χ2. Παράλληλα, όσοι στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα μπορούν να εκμεταλλευτούν την σημερινή προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet και να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας.

Η αξία των στοιχημάτων τους θα ενισχυθεί, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet. Συγκεκριμένα, στην αγορά του 1Χ2 του Ανζί Μακχατσκαλά – Αμκάρ η γκανιότα *βρίσκεται στο 0%, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η εταιρεία στοιχημάτων Novibet διατηρεί μηδενική προμήθεια (γκανιότα*) στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ανζί Μακχατσκαλά και Αμκάρ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Συγκεκριμένα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα: 2.47 για νίκη της Ανζί Μακχατσκαλά, 3.07 για ισοπαλία και 3.70 για νίκη της Αμκάρ. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας.

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα στις 19:30 και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Αν προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία.

H Novibet εντάχτηκε στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας στα τέλη του 2012 και προσφέρει υπηρεσίες στο στοίχημα αλλά και σε παιχνίδια.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία