Μπράγκα-Μαρσέιγ με 0% γκανιότα στην εταιρεία στοιχήματος Goalbet

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν σήμερα στη διάθεσή τους μια σειρά από κορυφαίους αγώνες, στους οποίους μπορούν να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Πρόκειται για τους αγώνες του Europa League, οι οποίοι κατέχουν περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα της εταιρείας στοιχήματος Goalbet, στον τομέα pre-game και live στοιχημάτων, αλλά και σε αυτόν των προσφορών. Ειδικά στον τελευταίο τομέα, οι παίχτες θα βρουν έναν αγώνα, στον οποίο μπορούν να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα, διεκδικώντας έτσι περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Αναλυτικότερα, ο αγώνας που προσφέρεται σήμερα με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet είναι αυτός ανάμεσα σε Μπράγκα και Μαρσέιγ. Η απουσία της γκανιότας έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Η γκανιότα αποτελεί την καθιερωμένη προμήθεια που διατηρεί κάθε μία από τις εταιρείες στοιχημάτων, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις σε κάθε σημείο. Από τη στιγμή που βρίσκεται στο 0%, όμως, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Μπράγκα-Μαρσέιγ δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet στα τρία σημεία του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Europa League έχουν ως εξής: 2.75 για νίκη της Μπράγκα, 3.56 για ισοπαλία και 2.75 για νίκη της Μαρσέιγ.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν στην προσφορά;

Στην σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν μονά και παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας, αλλά όχι και τα live στοιχήματα. Οι παίχτες που θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του Μπράγκα-Μαρσέιγ, στις 22:05. Επιπλέον, θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον τα καταφέρουν, τέλος, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, όχι μόνο θα είναι αυξημένα, αλλά θα έχουν και τη μορφή μετρητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία