Ελλάδα - Β. Ιρλανδία Επιστροφή χρημάτων στη Sportingbet

Την Τρίτη 14 Οκτωβρίου, η Ελλάδα υποδέχεται την Β. Ιρλανδία, στην επόμενη φάση των προκριματικών για το EURO2016. Ο συγκεκριμένος αγώνας, όπως εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς, θα αποτελέσει αφορμή για εκατοντάδες στοιχήματα - άλλα νικητήρια και άλλα όχι. Και, ενώ οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο συγκεκριμένο αγώνα και κερδίσουν θα λάβουν τα κέρδη που τους αναλογούν, αυτοί που θα προβλέψουν λανθασμένα μπορούν να εισπράξουν τα χαμένα τους χρήματα στην ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet, αποκτώντας μια δεύτερη ευκαιρία.

 

Η νέα προσφορά που ανακοίνωσε η Sportingbet, λοιπόν, υπόσχεται επιστροφή χρημάτων σε συγκεκριμένους παίχτες που θα προβλέψουν λανθασμένα σε συγκεκριμένες αγορές του Ελλάδα - Β. Ιρλανδία. Η συγκεκριμένη προσφορά δεν είναι διαθέσιμη για κάθε παίχτη που θα στοιχηματίσει στον αγώνα, αλλά για αυτούς που θα επιλέξουν συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές. Σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς, οι αγορές αυτές είναι οι εξής: ακριβές σκορ, σκόρερ, scorecast (πρώτος σκόρερ και ακριβές σκορ) και ειδικά στοιχήματα. Προκειμένου, λοιπόν, να δικαιούνται επιστροφή χρημάτων, στην περίπτωση που χάσουν, οι παίχτες θα πρέπει να έχουν στοιχηματίσει σε μια από αυτές τις αγορές.

 

Ωστόσο, η Sportingbet έχει θέσει μια ακόμη προϋπόθεση. Προκειμένου να λάβουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε μια από τις παραπάνω αγορές και χάσουν θα πρέπει να ελπίζουν σε τουλάχιστον τέσσερα γκολ της εθνικής μας. Η Sportingbet, άλλωστε, ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει τα χρήματα, μόνο στην περίπτωση που επαληθευτεί το παραπάνω σενάριο.

 

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης χάσει σε μια από τις παραπάνω στοιχηματικές αγορές και η Ελλάδα πετύχει τουλάχιστον τέσσερα γκολ, το ποσό που έχασε θα επιστραφεί στο ακέραιο στον λογαριασμό του, ως και το ποσό των 100 ευρώ. Προκειμένου, όμως, να είναι σε θέση να προχωρήσει σε ανάληψή του, θα πρέπει πρώτα να στοιχηματίσει τη συνολική αξία του ποσού επί πέντε φορές, σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Καλύπτοντας όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις, λοιπόν, τα μέλη της Sportingbet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα ,θα δουν το ρίσκο να μειώνεται σε συγκεκριμένα στοιχήματα του αγώνα της εθνικής μας απέναντι στη Β. Ιρλανδία.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία