Δύο προσφορές στο ποδόσφαιρο από την Sportingbet

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου (και πολύ περισσότερο οι παίχτες του online στοιχήματος) θα έχουν σήμερα στραμμένα τα βλέμματά τους σε Αγγλία και Ιταλία, μεταξύ άλλων, όπου διεξάγονται οι αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων. Πολλοί από τους αγώνες αυτούς παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά δύο είναι που ξεχωρίζουν στα μάτια των μελών της ιστοσελίδας στοιχημάτων Sportingbet. Πρόκειται για δύο αγώνες που συμμετέχουν σε αντίστοιχες προσφορές και υπόσχονται είτε αύξηση κερδών είτε μείωση του ρίσκου σε όσους τους προτιμήσουν.

 

Αναλυτικότερα, πρόκειται για τον αγώνα της Γουότφορντ με την Τσέλσι, ο οποίος διεξάγεται στις 21:45, στο πλαίσιο της Premier League, και τον αγώνα της Λάτσιο με τη Νάπολι, ο οποίος διεξάγεται επίσης στις 21:45, στο πλαίσιο της Serie A.

 

Στον πρώτο αγώνα, ανάμεσα σε Γουότφορντ και Τσέλσι, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν ένα μπόνους 5%. Το bonus αυτό θα μπορέσουν να προσθέσουν στα κέρδη τους όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα που κλείνουν πριν την έναρξή του – κοινώς, τα live στοιχήματα, κατά τη διάρκειά του, δε συμμετέχουν στην προσφορά. Συμμετέχουν, όμως, και τα παρολί, αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται απόψε, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Στον δεύτερο αγώνα, από την άλλη, αυτόν ανάμεσα σε Λάτσιο και Νάπολι, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων χρημάτων τους, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί, μόνον αν ο Ιγκουάιν πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα και θα τη δικαιούνται όσοι παίχτες έχουν τοποθετήσει τα στοιχήματά τους σε επιλεγμένες αγορές πριν την έναρξη του αγώνα και έχουν χάσει. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι εξής: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα που θα προκύψουν από τις δύο προσφορές θα έχουν τη μορφή μπόνους και θα γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη, μόνον αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και καλύπτει στοιχηματικά αθλήματα και πρωταθλήματα από όλο τον κόσμο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία