Μειώνει το ρίσκο στο Φινλανδία-Ελλάδα η εταιρία στοιχημάτων Interwetten

H Εθνική Ελλάδας μπαίνει στη διαδικασία πρόκρισης στο EURO 2020 και αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Φινλανδία την Πέμπτη, σε έναν αγώνα που καταφέρνει να ξεχωρίσει στο αγωνιστικό πρόγραμμα, αλλά και στο στοιχηματικό. Άλλωστε, πολλές στοιχηματικές εταιρίες  έχουν ήδη ανακοινώσει κάποια σχετική προσφορά, με την εταιρία στοιχημάτων Interwetten να υπόσχεται μειωμένο ρίσκο, στην περίπτωση που ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0.

Αναλυτικότερα, η Interwetten υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα χαμένα στοιχήματα, υπό την προϋπόθεση ο αγώνας να λήξει με λευκή ισοπαλία. Σε αυτή την περίπτωση, κάποιοι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να αποζημιωθούν για τα χαμένα χρήματά τους.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Interwetten;

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της Interwetten μπορούν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα έως την έναρξη του αγώνα, την Πέμπτη. Ωστόσο, θα πρέπει να δηλώσουν σήμερα συμμετοχή.

Αφού δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να τοποθετηθούν πριν τη σέντρα. Εκτός αυτών, δεν έχει σημασία το σε ποια αγορά θα τοποθετηθούν, ποια αξία θα έχουν και από ποια απόδοση θα συνοδεύονται.

Αφού, λοιπόν, κάποιος τοποθετήσει ένα κατάλληλο στοίχημα στο πλαίσιο της προσφοράς, θα έχει να αντιμετωπίσει μειωμένο ρίσκο. Αν ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0, άλλωστε, η εταιρία στοιχήματος Interwetten θα αποζημιώσει όλα τα χαμένα στοιχήματα που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις. Η αποζημίωση που θα εισπράξουν οι παίχτες, τέλος, θα έχει αξία ίση με του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, θα έχει τη μορφή πριμ και θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Interwetten, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία