Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο Γερμανία-Αγγλία από την Intertops

Το Σάββατο 26 Μαρτίου διεξάγεται ένας από τους πλέον ενδιαφέροντες αγώνες που εντάσσονται στο πρόγραμμα των ευρωπαϊκών φιλικών ποδοσφαίρου. Πρόκειται για τον αγώνα της Γερμανίας με την Αγγλία, ο οποίος υπόσχεται δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού, παρά το γεγονός ότι δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

 

Όσοι παίχτες, μάλιστα, στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα μέσω της στοιχηματικής εταιρίας Intertops θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά κι αν τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους. Η ευκαιρία αυτή τους δίνεται χάρη στη νέα προσφορά της ιστοσελίδας, η οποία υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν οι παίχτες στο Γερμανία-Αγγλία.

 

Η επιστροφή χρημάτων, βέβαια, θα πραγματοποιηθεί μόνον στην περίπτωση που ο αγώνας λήξει ισόπαλος, χωρίς να σημειωθούν τέρματα – δηλαδή 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, επιστροφή των χρημάτων που έχασαν θα εξασφαλίσουν όλοι οι παίχτες, ανεξάρτητα από το σε ποια αγορά στοιχημάτισαν.

 

Στην προσφορά συμμετέχουν, λοιπόν, όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, κάθε στοίχημα θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ, ώστε να δικαιούται επιστροφή ο παίχτης που το τοποθέτησε. Η μέγιστη αξία ενός τέτοιου στοιχήματος, από την άλλη, είναι τα 100 ευρώ.

 

Εφόσον, λοιπόν, ο αγώνας ξεκινήσει και λήξει με σκορ 0-0, όσοι παίχτες τοποθέτησαν στοιχήματα σαν τα παραπάνω και έχασαν θα δικαιούνται επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων. Τα χρήματα αυτά θα επιστρέψουν στους λογαριασμούς των δικαιούχων με τη μορφή δωρεάν στοιχήματος, αφού προηγηθεί η απαραίτητη επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Αναλυτικότερα, οι παίχτες που δικαιούνται την επιστροφή, θα πρέπει να στείλουν ένα e-mail στο bet@intertops.eu, αναγράφοντας τον ειδικό κωδικό WEEKLYSB και τον αριθμό του στοιχήματος που δικαιούται την επιστροφή.

 

Το στοίχημα που θα εξασφαλίσουν ως επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, σε κάποιον ποδοσφαιρικό αγώνα της επιλογής τους – αυτή τη φορά με μηδενικό ρίσκο.

H Intertops είναι από τις παλαιότερες στοιχηματικές εταιρίες στο χώρο του στοιχήματος με έτος ίδρυσης το 1984,ενώ δεν διαθέτει την απαραίτητη νόμιμη άδεια ώστε να δέχεται πελάτες από την Ελλάδα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία