Δύο προσφορές στο Champions League από την Sportingbet

Η αποψινή βραδιά περιέχει στο πρόγραμμά της, μεταξύ άλλων, και δύο άκρως ενδιαφέροντες ποδοσφαιρικούς αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο του Champions League. Συγκεκριμένα, η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει την Τσέλσι και η Μπενφίκα τη Ζενίτ, αναζητώντας τη νίκη που θα τις φέρει πιο κοντά στη φάση των 8 της διοργάνωσης.

 

Πολλά από τα μέλη της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet, από την άλλη, θα αναζητήσουν τις προβλέψεις εκείνες που θα τους αποφέρουν τα περισσότερα δυνατά κέρδη και θα συνοδεύονται από το λιγότερο δυνατό ρίσκο. Και, στοιχηματίζοντας στους δύο αποψινούς αγώνες του Chamions League έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν δύο προσφορές που υπόσχονται ακριβώς αυτό: είτε αύξηση των κερδών είτε μείωση του ρίσκου.

 

Η πρώτη προσφορά είναι ένα μπόνους 5%, το οποίο θα προστεθεί στα κέρδη όσων τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα στο Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλσι. Στην προσφορά θα συμμετέχουν αποκλειστικά τα στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα, ανεξάρτητα από το ποια αγορά αφορούν, ενώ κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει και παρολί, αρκεί να συμπεριλάβει αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Η δεύτερη προσφορά υπόσχεται επιστροφή των χαμένων χρημάτων για κάθε παίχτη που θα προβλέψει λάθος σε επιλεγμένες αγορές του Μπενφίκα – Ζενίτ. Η επιστροφή μπορεί να αγγίξει και τα 100 ευρώ και θα τη δικαιούνται όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ. Επιπλέον, για να προχωρήσει η Sportingbet στην επιστροφή, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Μήτρογλου να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες από τις δύο προσφορές θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα έχουν τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει πως απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Η Sportingbet ιδρύθηκε το 1998 και σήμερα θεωρείται από τις πιο γνωστές αλλά και αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρίες του χώρου λειτουργώντας νόμιμα σε 200 χώρες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία