Κέρδη παρολί με μειωμένο ρίσκο για τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet καλύπτει σήμερα στο σύνολο τους τους αγώνες του Champions League και προσφέρει τόσες πολλές δυνατότητες που οι λάτρεις των παρολί θα είναι σε θέση να συνδυάσουν όσες επιλογές θέλουν και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, μέσω παρολί στοιχημάτων. Παράλληλα, μάλιστα, η σημερινή προσφορά της Goalbet υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού, αφού θα αποζημιώσει όσα στοιχήματα χάσουν εξαιτίας ενός και μόνο αγώνα.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Goalbet καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν συγκεκριμένα παρολί στους αγώνες του Champions League και να διεκδικήσουν όσα κέρδη μπορεί να αποφέρει ένα παρολί, αλλά με μειωμένο ρίσκο. Στην περίπτωση που χάσουν, εξαιτίας μίας λανθασμένης πρόβλεψης, άλλωστε, θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση, με τη μορφή πριμ.

 

Μειωμένο ρίσκο για τα επιλεγμένα παρολί του Champions League

Για να μπορέσουν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, τα μέλη της Goalbet θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στους αγώνες του Champions League. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιλαμβάνει τουλάχιστον 4 αγώνες του Champions League. Το παρολί θα πρέπει να τοποθετηθεί στο pre-game και να αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 (οι αγώνες με 0% γκανιότα είναι οι μόνοι που εξαιρούνται από την προσφορά, για σήμερα είναι ο αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν). Τέλος, δεν έχει καμία σημασία η αξία που θα έχει ή η απόδοση που θα το συνοδεύει.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, ενημερώνοντας την Goalbet με ένα μήνυμα, που θα περιλαμβάνει το ID του δελτίου τους.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Τα παραπάνω παρολί έχουν όλα δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά. Εκείνα που θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση, όμως, θα είναι όσα χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα δικαιούνται ένα πριμ, το οποίο θα έχει αξία ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Το πριμ, τέλος, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, υπό την προϋπόθεση ότι θα καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Στοιχηματίστε στο Champions League μέσω της Goalbet μιας και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρα μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία