Μειώνει το ρίσκο των παρολί του Champions League η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet

Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι και αυτή την εβδομάδα (μετά από μια απαραίτητη διακοπή) αφιερωμένη στους αγώνες του Champions League και οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να τοποθετήσουν διαφορετικά στοιχήματα στους αγώνες που πιστεύουν ότι παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη αξία. Μπορούν να τοποθετήσουν ένα ή περισσότερα μονά στοιχήματα ή παρολί, συνδυάζοντας τις προβλέψεις τους. Μέσω των παρολί, μάλιστα, θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αλλά θα έχουν παράλληλα να αντιμετωπίσουν και αυξημένο ρίσκο.

Εκτός, βέβαια, κι αν εκμεταλλευτούν κάποια από τις πολλές προσφορές που ισχύουν αυτές τις ημέρες για τα παρολί του Champions League. Μία τέτοια ενδιαφέρουσα προσφορά που υπόσχεται μειωμένο ρίσκου στοιχηματισμού προέρχεται από την εταιρεία στοιχημάτων Goalbet, η οποία υπόσχεται να επιστρέψει το 100% της αξίας των χαμένων παρολί.

 

Το Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα κρίνει την προσφορά

Η συγκεκριμένη προσφορά, βέβαια, συνοδεύεται από διάφορες προϋποθέσεις. Η σημαντικότερη από αυτές, όμως, αφορά στις εξελίξεις του αγώνα της Τετάρτης ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα. Αναλυτικότερα, η Goalbet θα ενεργοποιήσει την προσφορά και θα αποζημιώσει τα χαμένα παρολί, μόνο αν σκοράρει το πρώτο γκολ του Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα ο Γκονζάλο Ιγουαΐν ή ο Λιονέλ Μέσι. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα λάβουν την αποζημίωση όσοι θα έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί και έχουν χάσει.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στους αγώνες του Champions League και να συμπεριλάβουν οπωσδήποτε κι ένα σημείο του Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα. Τα στοιχήματα μπορούν να αφορούν σε οποιουσδήποτε αγώνες και σε οποιαδήποτε σημεία, αρκεί να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Τέλος, θα πρέπει να χάσουν για να δικαιούνται την αποζημίωση.

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν θα εξασφαλίσουν την αποζημίωσή τους, εφόσον επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet για το Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα. Και η αποζημίωσή τους θα έχει αξία ίση με το 100% του χαμένου ποσού, έως ένα συγκεκριμένο όριο.

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν βέβαια και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μιας και η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία