Επιστροφές χρημάτων κάθε εβδομάδα στην Intertops

Η εταιρία στοιχημάτων Intertops θα επιστρέφει έως και 100 ευρώ στους παίχτες που στοιχημάτισαν στα δημοφιλέστερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, επιλέγοντας διαφορετικούς αγώνες κάθε εβδομάδα. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι θα επιλέγουν κάθε εβδομάδα κι έναν διαφορετικό αγώνα και θα ανακοινώνουν ένα σενάριο. Εφόσον αυτό επαληθεύεται, οι παίχτες που στοιχημάτισαν και έχασαν θα λαμβάνουν πίσω ολόκληρο το ποσό που έχασαν (από 10 έως 100 ευρώ), στη μορφή δωρεάν στοιχήματος. Στην προσφορά, τέλος, συμμετέχουν αποκλειστικά μονά στοιχήματα και οι παίχτες θα πρέπει να διεκδικήσουν το δωρεάν στοίχημα που κέρδισαν, μέσω e-mail στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Intertops.

H Inertops μπορεί να είναι μία από τις παλαιότερες εταιρίες στοιχημάτων στο χώρο του στοιχήματος αλλά αυτό δεν την κάνει λιγότερο ανταγωνιστική μιας και η γκάμα της σε στοιχήματα (αθλήματα και ειδικά) αλλά και παιχνίδια είναι αρκετά μεγάλη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία