Ανταμείβει τα παρολί του US Open στο τένις η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten υποδέχεται την κορυφαία διοργάνωση αυτών των ημερών, το US Open στο τένις, με μια νέα προσφορά και υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στους αγώνες των επόμενων ημερών. Η νέα προσφορά ισχύει έως την ολοκλήρωση του US Open και σε αυτή μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στους αγώνες του US Open και να εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν τα στοιχήματά τους κερδίσουν ή χάσουν.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Interwetten;

Η Interwetten δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν ανταμοιβές στο τένις, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν παρολί που να περιέχουν τουλάχιστον τρεις αγώνες του US Open και που να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ. Επιπλέον, τα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες θα πρέπει να έχουν συνολική απόδοση 2.00 και άνω.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί στους αγώνες του US Open θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν τα στοιχήματά τους διευθετηθούν ως κερδισμένα ή χαμένα. Και το ύψος της ανταμοιβής τους θα εξαρτάται από την αξία των παρολί τους, αλλά και από τον αριθμό των σημείων τους.

 

Η ανταμοιβή για τα παρολί στο US Open

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί θα εισπράξουν ένα πριμ μετρητών από την Interwetten, το οποίο δε θα μπορεί να ξεπεράσει ένα προκαθορισμένο όριο. Η αξία του, όως, θα εξαρτάται και από τον αριθμό σημείων των παρολι. Συγκεκριμένα, παρολί 3 σημείων θα εισπράξουν πριμ 5%, παρολί 5 σημείων πριμ 10%, παρολί 10 σημείων πριμ 20% και παρολί 15 σημείων πριμ 30%.

Να θυμίσουμε πως η Interwetten ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στο US Open νέσω της ιστοσελίδας της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία