Μειωμένο ρίσκο στα παρολί της Premier League από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Μια νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet υπόσχεται σήμερα να μειώσει το ρίσκο όσων μελών της σκοπεύουν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους στους αγώνες της Premier League σε παρολί στοιχήματα. Η εν λόγω προσφορά ζητά από τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες της Premier League των επόμενων ημερών και, στην περίπτωση που χάσουν υπό προϋποθέσεις, υπόσχεται να τους αποζημιώσει.

Η συμμετοχή στη νέα προσφορά της Goalbet είναι απλή υπόθεση, αφού στην ουσία το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να δηλώσουν συμμετοχή.

 

Οι όροι συμμετοχής στη νέα προσφορά

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιέχει τουλάχιστον τέσσερις αγώνες της Premier League. Το παρολί μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και να συνοδεύεται από οποιαδήποτε απόδοση. Ωστόσο, όλα τα σημεία του θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game των αγώνων και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρούνται μόνο οι αγώνες με 0% γκανιότα).

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα πρέπει να δηλώσουν και συμμετοχή στην προσφορά, απλά στέλνοντας ένα μήνυμα στην Goalbet και αναφέροντας το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Οι παίχτες που θα καλύψουν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις θα μπορούν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, αν τα παρολί τους χάσουν, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Και σε αυτή την περίπτωση, θα δικαιούνται μια αποζημίωση, η οποία θα έχει τη μορφή πριμ και αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Το πριμ της αποζημίωσης θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, ενώ θα απαιτείται η κάλυψη των απαιτήσεων τζιραρίσματος της Goalbet, προκειμένου να απελευθερωθεί προς ανάληψη.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της ιστοσελίδας της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία