Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Europa League προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

H Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της προτιμούν να τοποθετούν παρολί στο ποδόσφαιρο και τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Η προσφορά, άλλωστε, υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες του Europa League, στην περίπτωση που χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

Στην προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της Goalbet, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στους αγώνες του Europa League.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα καλύπτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιέχει τουλάχιστον 4 αγώνες του Europa League. Κάθε στοίχημα θα πρέπει να αφορά στο pre-game, ενώ είναι απαραίτητο το να αφορά στην αγορά του 1Χ2 (μόνη εξαίρεση αποτελεί ο αγώνας Ολυμπιακός-Άρσεναλ που προσφέρεται με 0% γκανιότα). Τέλος, η αξία του παρολί, αλλά και η απόδοση που το συνοδεύει, δεν έχει καμία απολύτως σημασία για την προσφορά.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, τέλος, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα στην Goalbet και αναγράφοντας το ID του δελτίου τους.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες του Europa League και χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούνται ένα πριμ ως αποζημίωση. Το πριμ θα έχει αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Τέλος, θα είναι διαθέσιμο και για ανάληψη, αρκεί να καλυφθούν οι προϋποθέσεις τζιραρίσματος της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία