Εταιρία στοιχημάτων Goalbet: Μειωμένο ρίσκο στοιχηματισμού στο El Clasico

Το ερχόμενο τριήμερο προσφέρει άφθονες επιλογές στοιχηματισμού στους λάτρεις του ποδοσφαίρου, αλλά όπως είναι φυσικό, μία επιλογή είναι αυτή που καταφέρνει να ξεχωρίσει ανάμεσα στις άλλες: το ισπανικό El Clasico, η κορυφαία αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι διαθέσιμη για στοιχηματισμό και στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet. Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στο El Clasico και να συνδυάσουν την πρόβλεψή τους με άλλες σε διαφορετικούς αγώνες ποδοσφαίρου, μάλιστα, θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν και μια νέα προσφορά, που υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού.

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

 

Παρολί με μειωμένο ρίσκο στο El Clasico

Η νέα προσφορά της Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα και χάσουν. Συγκεκριμένα, οι παίχτες που θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά ένα παρολί με στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2, που να περιλαμβάνουν και μια πρόβλεψη στο El Clasico. Το στοίχημα αυτό μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και να τοποθετηθεί οποιαδήποτε στιγμή πριν την έναρξη του αγώνα της Κυριακής ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, κάθε σημείο του θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω.

Όσοι τοποθετήσουν το κατάλληλο παρολί θα πρέπει επιπλέον να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet και να αιτηθούν συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους. Και έπειτα, θα πρέπει να περιμένουν να επαληθευθεί η βασική προϋπόθεση της προσφοράς.

Η προσφορά, άλλωστε, θα τεθεί ουσιαστικά σε ισχύ μόνον αν το πρώτο γκολ της αναμέτρησης πετύχει είτε ο Λουίς Σουάρες είτε ο Καρίμ Μπενζεμά. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, όσοι έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί και χάσουν θα δικαιούνται ένα πριμ, αξίας ίσης με του χαμένου τους ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία