Επιστρέφει τα στοιχήματα της Manchester Utd η Betfair

Η εταιρία στοιχημάτων Betfair επιστρέφει τα χρήματα που στοιχημάτισαν τα μέλη της στο ενδεχόμενο η Manchester United να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα της Premier League. Κρίνοντας ότι οι ελπίδες της ομάδας να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα είναι σχεδόν μηδαμινές, η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει το συνολικό ποσό των 100.000 λιρών Αγγλίας στους παίχτες του στοιχήματος που πρόβλεψαν το αντίθετο από την αρχή της σεζόν.

 

Παράλληλα, όμως, προσφέρει και μια μοναδική ευκαιρία σε όσους ακόμη πιστεύουν στη Manchester United. Αυτοί μπορούν να στοιχηματίσουν ότι η ομάδα θα κατακτήσει τελικά το πρωτάθλημα, με απόδοση 71.00!

Η Betfair είναι από τις πιο διάσημες εταιρίες στοιχημάτων και διαθέτει ένα από τα καλύτερα καζίνο στο διαδίκτυο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfair και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία