Ειδικά στοιχήματα για την επόμενη ομάδα του LeBron James

Η σειρά των τελικών της φετινής σεζόν του NBA ολοκληρώθηκε και μπορεί ο LeBron James και οι Cleveland Cavaliers να μην κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αλλά βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Ο σταρ των Cavaliers, άλλωστε, δήλωσε ότι θα αναζητήσει εκ νέου ομάδα το φετινό καλοκαίρι και, όπως είναι φυσικό, οι προβλέψεις και τα στοιχήματα πέφτουν βροχή. Ήδη, άλλωστε, πολλές στοιχηματικές εταιρίες , όπως για παράδειγμα η Sportingbet και η Willam Hill έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να ανακοινώσουν τις αντίστοιχες αποδόσεις.

Όσοι, λοιπόν, αναζητούν ενδιαφέροντα στοιχήματα για το NBA μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη και τις ικανότητές τους στο ειδικό εκείνο στοίχημα που τους καλεί να προβλέψουν σε ποια ομάδα του NBA θα παίζει ο LeBron James στην αρχή της σεζόν 2018/2019.

 

Οι αποδόσεις και τα φαβορί για το στοίχημα του LeBron James

Το συγκεκριμένο στοίχημα θα διευθετηθεί, όπως είναι φυσικό, μόλις ανακοινωθεί η νέα ομάδα του LeBron James. Μέχρι στιγμής, πάντως, οι παίχτες μπορούν να βασιστούν μόνο σε προγνωστικά και στις αποδόσεις που δείχνουν τα φαβορί και τα αουτσάιντερ.

Το μεγάλο φαβορί στην συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών ιστοσελίδων, πάντως, είναι οι Los Angeles Lakers, με αποδόσεις που κυμαίνονται στο 3.00. Ακολουθούν οι Philadeplhia 76ers, με αποδόσεις κοντά στο 4.00 και λίγο πιο πίσω οι Houston Rockets με απόδοση 6.00 και η τρέχουσα ομάδα του James, οι Cavaliers, με απόδοση 8.00.

Ακολουθούν κι άλλες επιλογές από τον κόσμο του NBA, ενώ εντύπωση προκαλεί και μια επιλογή που προβλέπει πως ο James δεν πρόκειται να συνεχίσει στο NBA. Βέβαια, η συγκεκριμένη επιλογή συγκαταλέγεται στα αουτσάιντερ, καθώς η απόδοσή της ξεπερνά το 50.00.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία