Ο επόμενος πρωταθλητής της Superleague στην εταιρία στοιχήματος Novibet

Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet προσφέρει στα μέλη της δεκάδες μακροχρόνιες ευκαιρίες στοιχηματισμού σε διαφορετικές διοργανώσεις και, όπως είναι φυσικό, η ελληνική Superleague δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τη λίστα των επιλογών που έχουν όσοι παίχτες έχουν αρκετή υπομονή, ώστε να τοποθετήσουν στοιχήματα που θα διευθετηθούν την επόμενη Άνοιξη.

Αναλυτικότερα, στη λίστα με τα ειδικά και μακροχρόνια στοιχήματα που προσφέρει στην ιστοσελίδα της η Novibet βρίσκεται και ένα που καλεί τους παίχτες να προβλέψουν τον επόμενο πρωταθλητή Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα μπορούν να εκμεταλλευτούν υψηλές αποδόσεις, ακόμη και για τα φαβορί.

 

Μακροχρόνια στοιχήματα για το νικητή της Superleague

Η πρόβλεψη που καλούνται να τοποθετήσουν οι παίχτες στα συγκεκριμένα μακροχρόνια στοιχήματα αφορά, φυσικά, στη σεζόν 2018-2019 της Superleague και στην ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι επιλογές των παιχτών είναι 16 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στοιχηματίσουν στα φαβορί ή ακόμη και σε εξωφρενικά αουτσάιντερ! Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν το σημείο με την ομάδα που θεωρούν ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και να τοποθετήσουν το στοίχημά τους.

Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρει η Novibet, τρία είναι τα φαβορί. Πρώτος είναι ο ΠΑΟΚ, με απόδοση 2.00, ενώ ακολουθεί ο Ολυμπιακός, με απόδοση 3.20, και η ΑΕΚ, με απόδοση 4.00. Από εκεί και πέρα, οι επιλογές συνοδεύονται από σαφώς μεγαλύτερες αποδόσεις, εξαιτίας του ότι οι πιθανότητες κατάκτησης από κάποια άλλη ομάδα είναι ελάχιστες. Για παράδειγμα, ο Ατρόμητος και ο Παναθηναϊκός συνοδεύονται από απόδοση 75.00 και ο Αστέρας Τρίπολης και ο Πανιώνιος από απόδοση 201.00.

Η λίστα των επιλογών περιλαμβάνει ακόμη περισσότερες ελληνικές ομάδες, αλλά οι αποδόσεις που συνοδεύουν την καθεμία είναι εξωφρενικά υψηλές και ξεπερνούν ακόμη και το 3000.00!

Όλοι οι Έλληνες φίλοι του ποδοσφαίρου μπορούν να στοιχηματίσουν στον επόμενο πρωταθλητή της χώρας μας μέσω της Novibet μιας και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία