600+ στοιχήματα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ από την στοιχηματική εταιρία Meridianbet

Ο ΠΑΟΚ δίνει την Τρίτη 6 Αυγούστου το πρώτο μεγάλο τεστ για τα προκριματικά του Champions League, απέναντι στον Άγιαξ, και όπως είναι φυσικό, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Meridianbet θα μπορούν να τοποθετήσουν διαφορετικά στοιχήματα και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, εφόσον προβλέψουν σωστά. Η Meridianbet, μάλιστα, καλύπτει δεκάδες στοιχηματικές αγορές στο ΠΑΟΚ-Άγιαξ και, σε συνδυασμό και με μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που έχει ανακοινώσει, προσφέρει εκατοντάδες επιλογές στοιχηματισμού στους παίχτες.

Τα στοιχήματα που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της, άλλωστε, ξεπερνούν τα 600 και προσφέρουν πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, προκειμένου να αποφέρουν κέρδη στους παίχτες που θα τα τοποθετήσουν.

 

Οι επιλογές στοιχηματισμού της Meridianbet στο ΠΑΟΚ-Άγιαξ

Οι παίχτες που θα συνδεθούν στη Meridianbet και επιλέξουν τον αγώνα του ΠΑΟΚ για το Champions League θα βρουν μπροστά τους εκατοντάδες επιλογές στοιχηματισμού. Πρώτα απ’ όλα, θα μπορούν να επιλέξουν μία από τις πιο συνηθισμένες αγορές, όπως το 1Χ2, το over/under, το χάντικαπ και το ακριβές σκορ. Επιπλέον, θα μπορούν να προτιμήσουν πιο ιδιαίτερες αγορές, όπως η διπλή ευκαιρία, το GG/NG, τα γκολ κάθε ημιχρόνου ή τα γκολ του γηπεδούχου και του φιλοξενούμενου. Τέλος, θα μπορούν να επιλέξουν στοιχήματα, όπως τα μονά/ζυγά, οι σκόρερ και μια σειρά από ειδικές προβλέψεις, που αφορούν σε επιλεγμένες πτυχές του αγώνα.

Τα παραπάνω στοιχήματα, όμως, δεν είναι τα μόνα που προσφέρει στον αγώνα του ΠΑΟΚ η Meridianbet. Οι παίχτες θα βρουν και μια σειρά από συνδυαστικά στοιχήματα (η Meridianbet τα ονομάζει διπλά στοιχήματα), τα οποία συνδυάζουν προβλέψεις στο σκορ, στο νικητή και σε άλλες πτυχές του αγώνα.

Τα παραπάνω στοιχήματα θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα της Τρίτης, ενώ μόλις ξεκινήσει, θα αντικατασταθούν από νέα στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

Μην ξεχνάτε, τέλος πως η Meridianbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, πράγμα που σημαίνει πως οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν στον αγώνα ΠΑΟΚ-Άγιαξ μέσω της ιστοσελίδας της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία