Χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές στο Copa America από την εταιρία στοιχήματος Bet365

Η Bet365, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, υποδέχεται τη σημαντικότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του φετινού καλοκαιριού, το Copa America, με χιλιάδες στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στους παίχτες που θα τα προτιμήσουν και θα προβλέψουν σωστά. Όπως είναι φυσικό, η Bet365 καλύπτει στοιχηματικά το σύνολο των αγώνων της διοργάνωσης, με αρκετές αγορές σε κάθε αναμέτρηση, ενώ δεν έχει παραλείψει να ανακοινώσει και μια σειρά από μακροχρόνια στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν κέρδη στο τέλος της διοργάνωσης.

 

Πλούσια ποικιλία στοιχημάτων στο Copa America

Πρώτα απ’ όλα, η Bet365 έχει φροντίσει να ανακοινώσει σχεδόν 100 στοιχήματα για καθέναν από τους αγώνες του Copa America. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε κάθε πτυχή των αναμετρήσεων, όπως το τελικό αποτέλεσμα, το over/under, το ημίχρονο/τελικό, οι σκόρερ, το ακριβές σκορ και άλλες. Επιπλέον, μπορούν να επιλέξουν μία από τις πιο ασυνήθιστες αγορές, όπως η διπλή ευκαιρία, το ασιατικό χάντικαπ (και στα κόρνερ) και το ισοπαλία όχι στοίχημα. Κάθε τέτοιο στοίχημα συνοδεύεται και από την σχετική απόδοση και θα διευθετείται με το τέλος της αντίστοιχης αναμέτρησης.

Παράλληλα, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Bet365 θα έχουν την ευκαιρία καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης να τοποθετούν μακροχρόνια στοιχήματα στο σύνολο των επιδόσεων του Copa America. Για παράδειγμα, θα μπορούν να στοιχηματίζουν στο νικητή της διοργάνωσης – και με τη μορφή πλασέ, που επιστρέφει χρήματα, αν η ομάδα της επιλογής τους δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη – στον πρώτο σκόρερ, καθώς και στους νικητές κάθε ομίλου.

Όπως είναι φυσικό, τέλος, η Bet365 θα προσθέσει κι άλλα στοιχήματα όσο εξελίσσεται το τουρνουά, ενώ τα μέλη της θα μπορούν να εκμεταλλευτούν και κάποιες νέες και διαφορετικές αγορές στο live στοίχημα, κατά τη διάρκεια των αγώνων.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία