700+ στοιχήματα στο El Clasico προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Meridianbet!

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Meridianbet έχει ήδη φροντίσει να καλύψει κάθε στοιχηματική πρόβλεψη στο αποψινό El Clasico, το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο του Copa del Rey ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα και έχει ανακοινώσει εκατοντάδες επιλογές για τα μέλη της που θέλουν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, φροντίζουν να προσθέτουν συνεχώς νέα στοιχήματα, με αποτέλεσμα οι επιλογές να έχουν ήδη ξεπεράσει τις 720!

Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη της Meridianbet μπορούν να τοποθετήσουν σχεδόν οποιοδήποτε στοίχημα σκεφτούν. Άλλωστε, οι επιλογές τους είναι πάρα πολλές και δεν αποκλείεται να δούμε να προστίθενται κι άλλες, όσο πλησιάζει η έναρξη του Ρεάλ-Μπαρτσελόνα.

 

Οι εκατοντάδες επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρει η Meridianbet

Όπως είναι φυσικό, οι πρώτες στοιχηματικές αγορές που θα δουν όσοι στοιχηματίσουν στο El Clasico μέσω της Meridianbet είναι και οι πιο συνηθισμένες. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα, στο ημίχρονο/τελικό, στο over/under, στο χάντικαπ και στο ακριβές σκορ. Παράλληλα, μπορούν να επιλέξουν διαφορετικού τύπου αγορές, όπως το GG/NG, η διπλή ευκαιρία και το ασιατικό χάντικαπ.

Οι επιλογές που προσφέρει η Meridianbet, όμως, δε σταματούν εδώ. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στα γκολ γηπεδούχου και φιλοξενούμενης, στην ομάδα που θα πετύχει το πρώτο γκολ, στο ακριβές σκορ, στο draw no bet, στο ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, στα κόρνερ και στις κάρτες, στον τρόπο επίτευξης του πρώτου γκολ και στο ενδεχόμενο παράτασης ή πέναλτι.

Τέλος, η Meridianbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, έχει ανακοινώσει και μια σειρά από συνδυαστικά στοιχήματα. Αυτές οι προβλέψεις αφορούν για παράδειγμα, στο τελικό αποτέλεσμα και στον αριθμό των γκολ, στο GG/NG και στο over/under και σε μια σειρά από διπλά στοιχήματα που μειώνουν το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία