Ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet: Μακροχρόνια στοιχήματα και ανταμοιβές στο Copa America

To Copa America ξεκινά σε μερικές ημέρες και τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet θα μπορούν να στοιχηματίζουν σε κάθε πτυχή των αγώνων, αλλά και σε μια σειρά από μακροχρόνια στοιχήματα που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Τα στοιχήματα αυτά καλύπτουν συνολικές πτυχές της διοργάνωσης, όπως ο νικητής, ο πρώτος σκόρερ και άλλες και δεν υπόσχονται μόνο μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, αλλά και μια σειρά από ανταμοιβές, σε όσους εκμεταλλευτούν εγκαίρως μια νέα προσφορά**.

Η συγκεκριμένη προσφορά** καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν εγκαίρως κάποια μακροχρόνια στοιχήματα και υπόσχεται να τους ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Η προσφορά** της Novibet για τα μακροχρόνια του Copa America

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά** καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν συγκεκριμένα μακροχρόνια στοιχήματα στο Copa America και υπόσχεται να τους ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας. Για να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στις 13 ή 14 Ιουνίου, είτε στο νικητή της διοργάνωσης είτε στον πρώτο σκόρερ. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και θα τους αποφέρουν την ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, τέλος, θα εισπράξουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, που θα έχει συγκεκριμένη αξία, ανάλογα με την αξία του στοιχήματός τους. Συγκεκριμένα, όσοι στοιχηματίσουν 10-19,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μικρής αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 20 ευρώ και άνω ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

 

Τα μακροχρόνια στοιχήματα της Novibet για το Copa America

Εκτός από τα μακροχρόνια στοιχήματα που συμμετέχουν στη νέα προσφορά**, η Novibet έχει ανακοινώσει ακόμη περισσότερες επιλογές για τα μέλη της. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στις ομάδες που θα φτάσουν στα ημιτελικά ή στον τελικό, καθώς και στις τρεις κορυφαίες. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στους νικητές των ομίλων, αλλά και σε μια σειρά στοιχημάτων head 2 head και σε ειδικά στοιχήματα για τους κορυφαίους παίχτες των ομάδων.

Στο Copa America μέσω της Novibet μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία