1.250+ στοιχήματα για το Μπαρτσελόνα-Ντόρτμουντ στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet!

Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε έναν αποψινό αγώνα του Champions League, αυτός δε θα μπορούσε να είναι άλλος από το Μπαρτσελόνα-Ντόρτμουντ, ο οποίος συγκεντρώνει τεράστιο αγωνιστικό, αλλά και στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς πολλές προσφορές που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων τον αφορούν. Και, αν μία στοιχηματική ιστοσελίδα έχει φροντίσει και με το παραπάνω να καλύψει αυτό το στοιχηματικό ενδιαφέρον, αυτή είναι η Goalbet, η οποία έχει ανακοινώσει εκατοντάδες στοιχήματα για τον κορυφαίο αγώνα της ημέρας.

Άλλωστε, τα μέλη της Goalbet έχουν τα δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 1.250 στοιχήματα! Η Goalbet έχει φροντίσει να καλύψει κάθε ενδεχόμενο και κάθε πτυχή του αγώνα, ανακοινώνοντας δεκάδες στοιχηματικές αγορές για το Μπαρτσελόνα-Ντόρτμουντ και το μόνο πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίσουν τα μέλη της είναι να διαλέξουν ανάμεσα σε τόσες πολλές επιλογές.

 

Τα στοιχήματα της Goalbet για το Μπαρτσελόνα-Ντόρτμουντ

Στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Goalbet βρίσκονται δεκάδες αγορές για το Μπαρτσελόνα-Ντόρτμουντ. Οι παίχτες θα συναντήσουν πρώτα τις πιο δημοφιλείς και συνηθισμένες, όπως η 0% γκανιότα, το 1Χ2, το ημίχρονο/τελικό, το over/under των γκολ, το ακριβές σκορ και το χάντικαπ. Επιπλέον, θα βρουν αγορές όπως το GG/NG, η διπλή ευκαιρία (στο τελικό αποτέλεσμα και στο αποτέλεσμα κάθε ημιχρόνου) και το ισοπαλία όχι στοίχημα.

Οι επιλογές που έχουν, φυσικά, δεν τελειώνουν εδώ. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στη μέθοδο επίτευξης του πρώτου γκολ, στο αν θα σημειωθεί πέναλτι, στο αν θα χαθεί πέναλτι, στο αν κάποια ομάδα θα προηγηθεί και έπειτα χάσει, στο ενδεχόμενο να σημειωθεί αυτογκόλ, στο χρόνο επίτευξης του πρώτου γκολ, αλλά και σε μια σειρά από συνδυαστικά στοιχήματα. Τέτοιου είδους στοιχήματα συνδυάζουν το τελικό αποτέλεσμα με τον αριθμό των γκολ, το τελικό αποτέλεσμα με το GG/NG και άλλες προβλέψεις.

Επιπλέον, οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίσουν στους σκόρερ τον αγώνα, σε αγορές όπως ο πρώτος σκόρερ, ο τελευταίος σκόρερ και ο σκόρερ οποιασδήποτε στιγμής. Σε αυτά τα στοιχήματα έχουν προστεθεί και άλλα, όπως κάποια που αφορούν στις κάρτες και σε άλλες πτυχές του αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία