ΑΕΚ-Άγιαξ με περισσότερα από 500 στοιχήματα στην στοιχηματική εταιρία Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, καλύπτει σήμερα όλες τις αναμετρήσεις του Champions League, αλλά όπως είναι φυσικό, δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα σε κάποιες από αυτές. Μια τέτοια είναι και η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ, η οποία έχει παράλληλα και ελληνικό ενδιαφέρον και αναμένεται να συγκεντρώσει πολλά στοιχήματα από τους Έλληνες παίχτες.

Για αυτό το λόγο, η Goalbet έχει φροντίσει να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές στα μέλη της που θέλουν να στοιχηματίσουν στις διαφορετικές πτυχές του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άγιαξ. Οι παίχτες που θα επιλέξουν τον αγώνα, άλλωστε, θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 500 στοιχήματα, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη!

 

541 στοιχήματα στο ΑΕΚ-Άγιαξ

Τα 541 στοιχήματα που προσφέρει η Goalbet στον σημερινό αγώνα της ΑΕΚ προσφέρουν, όπως είναι φυσικό, πάρα πολλές επιλογές σε εκείνους τους παίχτες που θέλουν να εξετάσουν κάθε πτυχή του αγώνα και να εντοπίσουν την καταλληλότερη ευκαιρία διεκδίκησης κερδών.

Οι παίχτες αυτοί μπορούν να επιλέξουν μία από τις πιο συνηθισμένες αγορές, όπως το 1Χ2 (0% γκανιότα), το over/under, το ημίχρονο/τελικό, το ακριβές σκορ και οι σκόρερ του αγώνα. Παράλληλα, όμως, έχουν στη διάθεσή τους και άλλες επιλογές παρόμοιου τύπου, όπως το GG/NG, η διπλή ευκαιρία, το ισοπαλία όχι στοίχημα και κάποια συνδυαστικά στοιχήματα (όπως αυτό που ζητά τον αριθμό γκολ και το τελικό αποτέλεσμα).

Οι επιλογές των παιχτών, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Μπορούν ακόμη να στοιχηματίσουν σε πιο ιδιαίτερες αγορές, όπως το ασιατικό χάντικαπ, το σκορ ημιχρόνου, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το αν η γηπεδούχος ή η φιλοξενούμενη θα νικήσει χωρίς να δεχθεί γκολ, τα μονά/ζυγά και τα περισσότερα κόρνερ.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet έως την έναρξη του αγώνα και έπειτα θα αντικατασταθούν από τα στοιχήματα του live.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία