Αυξημένα κέρδη στο ποδόσφαιρο υπόσχεται η στοιχηματική εταιρία Novibet

Η στοιχηματική εταιρία Novibet είναι γνωστή για τις προσφορές** της που δίνουν στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο, και σήμερα ανακοίνωσε δύο σχετικές προσφορές** που μπορούν να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων σε επιλεγμένους αγώνες και σημεία.

Αναλυτικότερα, η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας,  ανακοίνωσε σήμερα δύο τέτοιες προσφορές**. Η πρώτη είναι αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα της γαλλικής Ligue 2 ανάμεσα σε Μπρεστ και Μετς. Και η δεύτερη είναι μια ενισχυμένη απόδοση που θα συναντήσουν όσοι στοιχηματίσουν σε ένα επιλεγμένο συνδυαστικό σημείο του αγώνα του International Champions Cup ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

0% γκανιότα* στη γαλλική Ligue 2

Την πρώτη σημερινή προσφορά** της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Novibet θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο αγώνα ανάμεσα σε Μπρεστ και Μετς. Οι αυξημένες αποδόσεις βρίσκονται αποκλειστικά στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και θα αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν εγκαίρως και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Αναλυτικότερα, οι αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 2 έχουν ως εξής: 2.31 για νίκη της Μπρεστ, 3.35 για ισοπαλία και 3.70 για νίκη της Μετς.

 

Στοίχημα ενισχυμένης απόδοσης στο Champions Cup

Από την άλλη, στον σημερινό αγώνα του Champions Cup ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ατλέτικο Μαδρίτης, η Novibet δημιούργησε ένα συνδυαστικό σημείο στοιχηματισμού, όπου και ανακοίνωσε μια ενισχυμένη απόδοση. Το εν λόγω σημείο προβλέπει over 2.5 γκολ, G/G (ότι δηλαδή θα πετύχουν γκολ και οι δύο ομάδες) και ότι θα σκοράρει ο Κεβίν Γκαμεϊρό της Ατλέτικο. Το συγκεκριμένο σημείο συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 6.00 και, στην περίπτωση που οι προβλέψεις του επαληθευθούν, θα αποφέρει αυξημένα κέρδη στους παίχτες.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία