Δυνατότητα δημιουργίας αγοράς στο Μάντσεστερ Γ. - Λέστερ στην στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

Ένας από τους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου που διεξάγονται σήμερα προέρχεται από την αγγλική Premier League και φέρνει αντιμέτωπες τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ. Ο εν λόγω αγώνας μπορεί να κρύβει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού και οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες έχουν φροντίσει να προσφέρουν πάρα πολλές αγορές και να καλύψουν κάθε πτυχή της αναμέτρησης.

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365, όμως, προσφέρει ακόμα περισσότερα, χάρη στην υπηρεσία “Φτιάξτε Αγορά”. Χάρη σε αυτή, οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να αρκεστούν στις διαθέσιμες αγορές, αλλά μπορούν και να δημιουργήσουν τις δικές τους, συνδυάζοντας σημεία από τις διαθέσιμες επιλογές. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να προσθέσει έως και 12 επιλογές στο στοίχημά του!

 

Η υπηρεσία “Φτιάξτε Αγορά” της Bet365

Τα μέλη της Bet365 που θα θελήσουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους αγορά πριν την έναρξή του και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, αρκεί να είναι διατεθειμένα να πάρουν μεγαλύτερο ρίσκο. Για να δημιουργήσουν το δικό τους στοίχημα θα πρέπει αρχικά να επιλέξουν την κατηγορία αγορών “Φτιάξτε Αγορά” στην κορυφή της ιστοσελίδας του αγώνα και έπειτα να ξεκινήσουν να προσθέτουν τα σημεία που τους ενδιαφέρουν.

Οι επιλογές τους είναι πάρα πολλές και μπορούν να προσθέσουν σημεία από όλες τις διαθέσιμες αγορές, αρκεί να μην αποτελούνται από αντικρουόμενες προβλέψεις. Και κάθε παίχτης μπορεί να προσθέσει έως και 12 σημεία, προκειμένου να φτιάξει το δικό του στοίχημα. Κάθε επιλογή που θα προσθέτει, τέλος, θα μεταφέρεται άμεσα στο δελτίο του και η απόδοση θα υπολογίζεται αυτόματα, έως ότου αποφασίσει να τοποθετήσει το στοίχημά του.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία