Εξωφρενικά ειδικά στοιχήματα για τον βασιλικό γάμο στην στοιχηματική εταιρία Ladbrokes!

Ο νέος επικείμενο γάμος της βασιλικής οικογένειας ανάμεσα στον πρίγκηπα Harry και στη Meghan Markle έχει μονοπωλήσει, όπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον των αγγλικών ΜΜΕ, tabloids, αλλά και στοιχηματικών εταιριών! Πολλές εταιρίες στοιχημάτων έχουν ανακοινώσει αποδόσεις για διάφορες πτυχές του γάμου και οι παίχτες μπορούν να πραγματοποιήσουν προβλέψεις, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Όπως φαίνεται, μάλιστα, τα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Ladbrokes για τον βασιλικό γάμο έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη, αφού κυμαίνονται από το ιδιαίτερο έως το εξωφρενικό! Στη Ladbrokes, άλλωστε, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στα ρούχα των νεόνυμφων και των καλεσμένων, στο μενού του τραπεζιού και σε άλλες πτυχές.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Ladbrokes για τον βασιλικό γάμο

Όλα τα στοιχήματα που έχει ανακοινώσει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Ladbrokes για τον βασιλικό γάμο θα παραμείνουν ανοιχτά έως το πρωί του Σαββάτου 19 Μαΐου και θα είναι διαθέσιμα, προκειμένου να διεκδικήσουν οι παίχτες κέρδη με τις προβλέψεις τους. Κάποια από αυτά είναι πιο συνηθισμένα, κάποια ασυνήθιστα και κάποια απλά εξωφρενικά, στα πρότυπα της τρέλας που πιάνει τους Άγγλους με οτιδήποτε έχει να κάνει με τη βασιλική τους οικογένεια!

Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν η νύφη θα φορέσει άσπρο φόρεμα ή φόρεμα κάποιου άλλου χρώματος. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στο χρώμα του καπέλου που θα φοράει η βασίλισσα, αλλά και στο αν ο πρίγκηπας Harry θα είναι φρεσκοξυρισμένος ή όχι. Και, φυσικά, δε θα μπορούσε να απουσιάζει και το στοίχημα που αφορά στον επόμενο διάδοχο της βασιλικής οικογένειας και στο πότε θα γεννηθεί το πρώτο παιδί των Harry και Meghan.

Τέλος, τα μέλη της Ladbrokes μπορούν να στοιχηματίσουν και στην δεξίωση που θα ακολουθήσει του γάμου. Συγκεκριμένα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν θα σερβιριστεί αγγλικό κρασί ή κάποιο άλλο ποτό.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία