Ειδικά στοιχήματα για τις ομάδες της Euroleague προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η εταιρία στοιχήματος Novibet έχει τη φήμη της ιστοσελίδας που ανακοινώνει άφθονα ειδικά στοιχήματα για κάθε κορυφαία διοργάνωση, προσφέροντας έτσι στα μέλη της μια σειρά από εναλλακτικές επιλογές, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Δικαιολογώντας αυτή τη φήμη, οι υπεύθυνοι έχουν φροντίσει να ανακοινώσουν μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για τις ομάδες που συμμετέχουν στην Euroleague και έτσι αυξάνει τους πιθανούς τρόπους διεκδίκησης κερδών για τα μέλη της.

Αναλυτικότερα, η Novibet έχει ανακοινώσει μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για τη Euroleague, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν κάποια μακροχρόνια, που καλούν τους παίχτες να προβλέψουν αν μία ομάδα θα καταφέρει να περάσει στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

 

Τα ειδικά στοιχήματα για τις ομάδες της Euroleague

Στην κατηγορία των ειδικών στοιχημάτων της Euroleague, η Novibet έχει ανακοινώσει μια σειρά από αποδόσεις, σε σημεία που προβλέπουν αν κάποια ομάδα θα περάσει στα πλέι-οφ ή όχι. Στη λίστα των ομάδων που διατίθενται προς στοιχηματισμό είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, καθώς και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Άλμπα Βερολίνου και η Βιλερμπάν.

Παράλληλα, υπάρχει και μια δεύτερη επιλογή: το αν μια ομάδα θα περάσει στα πλέι-οφ με πλεονέκτημα έδρας. Τέλος, υπάρχουν και μακροχρόνια στοιχήματα για το ποιες ομάδες θα περάσουν στο Final Four, αλλά και για το ποια ομάδα θα κατακτήσει τη φετινή Euroleague.

 

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων και για τους παίχτες

Τέλος, η Novibet έχει ανακοινώσει και μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για τους κορυφαίους παίχτες κάθε ομάδας. Τα στοιχήματα αυτά θα ανανεώνονται σε κάθε αγωνιστική και ζητούν από τα μέλη της Novibet να προβλέψουν τις επιδόσεις επιλεγμένων παιχτών στους επόμενους αγώνες της ομάδας τους.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα αποτελούν εναλλακτικές επιλογές για τους παίχτες και μπορούν να αποφέρουν με τον ίδιο τρόπο μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στους νικητές.

Φυσικά στα ειδικά στοιχήματα για την Euroleague που ανακοίνωσε η Novibet μπορούν να συμμετέχουν και οι Έλληνες διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία