Ανταμοιβές στα ειδικά του Αντετοκούνμπο υπόσχεται η εταιρία στοιχημάτων Novibet

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιστρέφει στα παρκέ του NBA, καθώς οι Milwaukee Bucks κάνουν το φετινό ντεμπούτο τους απέναντι στους Charlotte Hornets. Ο αγώνας είναι διαθέσιμος για στοιχηματισμό στην εταιρία στοιχημάτων Novibet και τα μέλη της μπορούν να στοιχηματίσουν σε διαφορετικές πτυχές του, αλλά και σε μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για τον Έλληνα παίχτη.

Όσοι, μάλιστα, τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στα ειδικά στοιχήματα του Αντετοκούνμπο θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν και τη νέα προσφορά** της Novibet και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και ανταμοιβές. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως (πριν τις 2:00 τα ξημερώματα, που ξεκινά ο αγώνας) τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Ενισχύεται η αξία των ειδικών στοιχημάτων

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet μπορούν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους σε μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για τις επιδόσεις του Αντετοκούνμπο, όπως οι πόντοι, οι ασίστ και τα ριμπάουντ, και να διεκδικήσουν με αυτόν τον τρόπο κέρδη. Εφόσον, όμως, καλύψουν και τις προϋποθέσεις της νέας προσφοράς**, θα διεκδικήσουν παράλληλα και μια ανταμοιβή. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν στοιχήματα που να καλύπτουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις – θα πρέπει τα στοιχήματα να έχουν συγκεκριμένη ελάχιστη αξία και να αφορούν σε σημεία με συγκεκριμένες κατώτατες αποδόσεις.

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα ειδικά στοιχήματα και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς**

Η ανταμοιβή της προσφοράς** θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η αξία της, μάλιστα, θα εξαρτάται από την αξία των στοιχημάτων που τοποθέτησαν οι παίχτες, στο πλαίσιο της προσφοράς**. Και, χάρη σε αυτό το στοίχημα χωρίς ρίσκο, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

H Novibet εκτός του ότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, τρέφει και μια ιδιαίτερη αδυναμία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς δεν ειναι η πρώτη φορά που ανακοινώνει ειδικά στοιχήματα για χάρη του. Το καλοκαίρι μάλιστα είχε ανακοινώσει ειδικά στοιχήματα που αφορούσαν τις επιδόσεις του και τα ρεκόρ του.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία