Ειδικά στοιχήματα για την κλήρωση του Ολυμπιακού στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στα προκριματικά του Champions League και το μόνο που έχει να κάνει προς το παρόν είναι να περιμένει την κλήρωση για να μάθει τις αντιπάλους του στους ομίλους. Η κλήρωση πραγματοποιείται σήμερα στις 19:00 και, όπως είναι φυσικό, παρουσιάζει κάποιες ευκαιρίες στοιχηματισμού για όσα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet είναι διατεθειμένα να διεκδικήσουν κέρδη.

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, άλλωστε έσπευσε να ανακοινώσει μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που δίνουν στους παίχτες την ευκαιρία να προβλέψουν τις επόμενους αντιπάλους των ερυθρόλευκων στο Champions League. Οι αντίπαλες ομάδες του Ολυμπιακού που θα προκύψουν σήμερα θα είναι τρεις, αλλά τα μέλη της Novibet μπορούν να στοιχηματίσουν σε όσες ομάδες επιθυμούν.

 

Τα στοιχήματα της Novibet για την κλήρωση του Ολυμπιακού

Όπως συμβαίνει και στην κλήρωση του Champions League, η Novibet έχει χωρίσει τις ομάδες που έχουν προκριθεί στη φάση των ομίλων του Champions League σε τέσσερα γκρουπ, ανάλογα με τη δυναμικότητά τους. Οι παίχτες θα δουν όλες τις πιθανές αντιπάλους των ερυθρόλευκων και θα μπορούν να στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε επιθυμούν, χωρίς περιορισμούς στον αριθμό.

Από τη στιγμή, μάλιστα, που πρόκειται για κλήρωση, οι πιθανότητες επαλήθευσης κάθε σημείου είναι ίδιες, με αποτέλεσμα κάθε ομάδα να συνοδεύεται από απόδοση 7.50.

Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στις αντιπάλους του Ολυμπιακού που θα προκύψουν από τη σημερινή κλήρωση, τέλος, έχουν περιθώριο έως το απόγευμα στις 19:00. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά, θα εισπράξουν τα κέρδη που δικαιούνται, εντός μερικών λεπτών από την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία