Τσέλσι-Πόρτο με πρωτότυπες αγορές στην στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

Οι αγώνες του Champions League αναμένεται να μονοπωλήσουν και σήμερα το αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς δύο κορυφαίες αναμετρήσεις υπόσχονται δράση, συγκινήσεις και κέρδη σε όσους καταφέρουν να στοιχηματίσουν σωστά. Οι παίχτες του στοιχήματος έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους και ειδικά τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Bet365 μπορούν να επιλέξουν μία ή περισσότερες από τις πρωτότυπες αγορές που προσφέρονται. Όσοι επιλέξουν, για παράδειγμα, να στοιχηματίσουν στο Τσέλσι-Πόρτο θα έχουν στη διάθεσή τους συνηθισμένους και ασυνήθιστους τρόπους για να διεκδικήσουν κέρδη.

Η Bet365, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, προσφέρει μια σειρά από πρωτότυπες αγορές στο Τσέλσι-Πόρτο και οι παίχτες που θα τις επιλέξουν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη, στοιχηματίζοντας σε λιγότερο προβεβλημένες πτυχές του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα, ενώ θα αντικατασταθούν από νέα στο live στοίχημα.

 

Οι ιδιαίτερες επιλογές που προσφέρει η Bet365 στο Τσέλσι-Πόρτο

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν σε πιο ιδιαίτερες πτυχές του Τσέλσι-Πόρτο θα συναντήσουν επιλογές ακόμα και στην κατηγορία των κύριων αγορών. Εκτός από τις συνηθισμένες αγορές (1Χ2, over/under, GG/NG και άλλες) θα συναντήσουν και άλλες, όπως η μέθοδος πρόκρισης της νικήτριας ομάδας ή το να κριθεί ο αγώνας στην παράταση ή στα πέναλτι. Παράλληλα, στην κατηγορία των ασιατικών θα συναντήσουν πολλά στοιχήματα, για τα γκολ, το ημίχρονο και άλλα.

Οι ιδιαίτερες επιλογές στοιχηματισμού συνεχίζονται και σε άλλες κατηγορίες, όπως αυτές των καρτών και των κόρνερ, ενώ η Bet365 προσφέρει και μια σειρά από ειδικά στοιχήματα. Στη συγκεκριμένη κατηγορία, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο ενδεχόμενο να νικήσει μια ομάδα χωρίς δεχθεί γκολ, να νικήσει, ενώ έχει βρεθεί πίσω στο σκορ, να χάσει ένα πέναλτι ή να σημειωθεί κόκκινη κάρτα ή αυτογκόλ στον αγώνα. Τέλος, οι παίχτες μπορούν ακόμα και να στοιχηματίσουν στο αποτέλεσμα διαφορετικών δεκαλέπτων του αγώνα, ώστε να διεκδικήσουν κέρδη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία