Ενισχυμένες αποδόσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων στην Πολωνία συνεχίζονται και η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet καλύπτει κάθε πτυχή των αγώνων και προσφέρει άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της. Παράλληλα, όμως, δεν έχει παραλείψει να ανακοινώσει και σχετικές προσφορές**, με ειδικά στοιχήματα που υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους παίχτες, χάρη στο γεγονός ότι συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις.

Μια τέτοια σειρά στοιχημάτων ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι και σήμερα, καλύπτοντας τους σημαντικότερους αγώνες του προγράμματος και συνδυάζοντας προβλέψεις σε επιλεγμένες αγορές. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν ένα από αυτά τα στοιχήματα και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Τα σημερινά στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων που ανακοίνωσε σήμερα η Novibet συνδυάζουν περισσότερες από μία προβλέψεις και συνοδεύονται από αποδόσεις που έχουν ενισχυθεί και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Επιπλέον, θα παραμείνουν όλα διαθέσιμα έως την έναρξη των αγώνων που αφορούν, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Ένα τέτοιο στοίχημα προβλέπει ότι σήμερα θα νικήσουν στους αντίστοιχους αγώνες τους οι Γαλλία, Ιαπωνία και Αργεντινή (ενάντια σε ΗΠΑ, Νότιο Κορέα και Μάλι αντίστοιχα). Η απόδοση που συνοδεύει το συγκεκριμένο στοίχημα έχει ενισχυθεί στο 7.30.

Η Novibet, όμως έχει ανακοινώσει και άλλα τρία συνδυαστικά στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων για τους παραπάνω αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το πρώτο από αυτά αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Γαλλία και ΗΠΑ και προβλέπει ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και θα σημειωθεί over 2,5 γκολ, με απόδοση 2.95. Το ίδιο προβλέπει και το δεύτερο στον αγώνα ανάμεσα σε Ιαπωνία και Νότιο Κορέα, με απόδοση 2.95, αλλά και το τρίτο στον αγώνα ανάμεσα σε Αργεντινή και Μάλι, με απόδοση 2.45.

Τα παραπάνω στοιχήματα, θα αποφέρουν αυξημένα κέρδη μετρητών, στην περίπτωση που επαληθευθούν οι προβλέψεις τους.

Τέλος μην ξεχνάτε πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων με τα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε η Novibet διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία