Εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes: Νέες αποδόσεις για το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας

Κάθε επικείμενη γέννηση εντός της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασίλειου προκαλεί στοιχηματική φρενίτιδα σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο (για παράδειγμα το τρίτο μωρό του William και της Kate Middleton), μια φρενίτιδα που συνήθως αποτελείται από τρία σκέλη: την ημερομηνία γέννησης ενός νέου διαδόχου, το φύλο του και το όνομά του. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση της εγκυμοσύνης της Meghan Markle, με τους παίχτες να σπεύδουν να στοιχηματίσουν στην ημερομηνία γέννησης και το φύλο του μωρού.

Πριν μερικές ημέρες, ανακοινώθηκε ότι το μωρό των Meghan και Harry γεννήθηκε και είναι αγοράκι, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθούν τα δύο πρώτα σκέλη της στοιχηματικής φρενίτιδας. Πλέον, όμως, έχει ξεκινήσει το τρίτο, με τα στοιχήματα να επικεντρώνονται στο όνομα του μωρού!

 

Στοιχήματα για το όνομα του μωρού στη Ladbrokes

Μία από τις πρώτες εταιρείες στοιχημάτων που ανακοίνωσε αποδόσεις για το όνομα του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας ήταν η Ladbrokes. Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της έχουν στη διάθεσή τους αρκετές επιλογές και μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη, ανάλογα με τις προβλέψεις τους.

Η Ladbrokes, άλλωστε, φρόντισε να ανακοινώσει δεκάδες υποψήφια ονόματα, με κάποια να αποτελούν εμπεριστατωμένα φαβορί και κάποια άλλα αποκύημα επιστημονικής φαντασίας ή παραδοσιακού… τρολαρίσματος! Για παράδειγμα, επιλογές όπως Donald (από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump) στο 200.00, Barack (από τον Barack Obama) στο 200.00 και Boris (από τον Άγγλο πολιτικό Boris Johnson) στο 250.00 δε μπορούν να ληφθούν ιδιαίτερα σοβαρά.

Ωστόσο, τα φαβορί ονόματα βγάζουν περισσότερο νόημα και μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Το μεγάλο φαβορί σε αυτή την περίπτωση είναι το Alexander, με απόδοση 4.00, ενώ ακολουθούν τα Arthur, με απόδοση 7.00, και James, Spencer και Albert, με απόδοση 9.00. H λίστα συνεχίζεται με ακόμη περισσότερα ονόματα, τα οποία συνοδεύονται από μικρότερες πιθανότητες επαλήθευσης, αλλά μπορούν να αποφέρουν μεγαλύτερα κέρδη, αν τελικά επαληθευθούν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία