Ειδικά στοιχήματα για τον Ζοσέ Μουρίνιο στην στοιχηματική εταιρία Meridianbet

Η γκρίνια κατά του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, έχει δημιουργήσει κάποιες φήμες για την αποχώρησή του από την ομάδα. Και, παρόλο που δεν έχει ακουστεί τίποτε σίγουρο, η στοιχηματική εταιρία Meridianbet έχει ήδη ανακοινώσει μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που αφορούν, όχι μόνο στο ενδεχόμενο της αποχώρησης του Μουρίνιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και στο ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Τα συγκεκριμένα στοιχήματα βρίσκονται στην κατηγορία των ειδικών στοιχημάτων ποδοσφαίρου που φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της η Meridianbet και καλούν τους παίχτες να στοιχηματίσουν στο ενδεχόμενο της αποχώρησης του Μουρίνιο, αλλά και στον προπονητή που θα τον αντικαταστήσει (άμεσα ή όχι) στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Meridianbet για τον Μουρίνιο

Τα πρώτα από τα ειδικά στοιχήματα της Meridianbet για τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφορούν στο ενδεχόμενο της αποχώρησής του. Το πρώτο τέτοιο στοίχημα καλεί τους παίχτες να στοιχηματίσουν στο ότι ο Μουρίνιο θα αποχωρήσει μέσα στο 2018 και συνοδεύεται από απόδοση 2.20. Αντίστοιχα, το δεύτερο προβλέπει ότι ο Μουρίνιο θα αποχωρήσει μέσα στο 2019 και συνοδεύεται από χαμηλότερη απόδοση, στο 1.85.

Ακόμη κι αν κανένα από τα παραπάνω στοιχήματα δεν επαληθευθεί, όμως, οι παίχτες έχουν μία ακόμη επιλογή: να προβλέψουν τον αντικαταστάτη του Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανεξάρτητα από το πότε θα αποχωρήσει. Εκεί οι επιλογές είναι πολλές και οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν για παράδειγμα τον Μορίσιο Μοτσετίνο (με απόδοση 4.50), τον Κάρλο Αντσελότι (με απόδοση 10.00), τον Λουίς Ενρίκε (με απόδοση 15.00) και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (με απόδοση 12.00). Οι επιλογές σε αυτή την περίπτωση είναι πολλές και συμπεριλαμβάνονται και κάποια αουτσάιντερ με αρκετά υψηλές αποδόσεις.

Στα ειδικά στοιχήματα για τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι των στοιχημάτων καθώς η Meridianbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία