1200+ στοιχήματα στο El Clasico ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet!

Σήμερα διεξάγεται ένας από τους αγώνες που αποτελούν το highlight κάθε αγωνιστικής περιόδου στο ποδόσφαιρο: το El Clasico ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο έχει ήδη μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος. Όσοι, μάλιστα, διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet, όχι μόνο μπορούν να στοιχηματίσουν σε διάφορες πτυχές του αγώνα, αλλά μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 1200 στοιχήματα!

Η Goalbet, άλλωστε, έχει ανακοινώσει μια τεράστια γκάμα επιλογών για όσους θέλουν να στοιχηματίσουν στο El Clasico, ανακοινώνοντας δεκάδες αγορές και εκατοντάδες στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Οι στοιχηματικές αγορές της Goalbet για το El Clasico

Η Goalbet έχει φροντίσει να καλύψει κάθε πιθανότητα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και έχει ξεκινήσει με τις πιο συνηθισμένες αγορές. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο 1Χ2, στο over/under, στο ακριβές σκορ, στο χάντικαπ και στο ημίχρονο/τελικό, μεταξύ άλλων. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν στη διπλή ευκαιρία, στο ισοπαλία όχι στοίχημα και στο GG/NG.
Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στις εξελίξεις των ημιχρόνων, από την άλλη, μπορούν να επιλέξουν το αποτέλεσμα κάθε ημιχρόνου, το ακριβές σκορ, το GG/NG, τη διπλή ευκαιρία, αλλά και το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ. Παράλληλα, όσοι επιθυμούν κάτι πιο πρωτότυπο μπορούν να στοιχηματίσουν στο να σημειωθεί γκολ με πέναλτι, να χαθεί ένα πέναλτι, να σημειωθεί γκολ με συγκεκριμένο τρόπο, να σημειωθεί αυτογκόλ και να προηγηθεί μία ομάδα στον αγώνα, αλλά τελικά να χάσει.

Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε συνδυαστικές επιλογές, στους σκόρερ, στον αριθμό των κόρνερ και των καρτών, αλλά και σε μια σειρά από ασιατικές αγορές. Όλες οι παραπάνω επιλογές, πάντως, θα παραμείνουν διαθέσιμες έως την έναρξη του αγώνα και θα αντικατασταθούν από νέες, στο live του El Clasico.

Να σημειώσουμε πως η Goalbet προσφέρει τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης και με 0% γκανιότα. Μην ξεχνάτε πως όλοι οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στο El Clasico μέσω της Goalbet διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία