Ειδικά στοιχήματα για τη Euroleague στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι ομάδες της Euroleague επιστρέφουν σήμερα στις υποχρεώσεις τους, αγωνιζόμενες στην 21η αγωνιστική της διοργάνωσης, και προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet που θέλουν να πραγματοποιήσουν προβλέψεις στις αναμετρήσεις τους.

Τα μέλη της Novibet, όμως, έχουν και κάποιες εναλλακτικές επιλογές, αν δε θέλουν να τοποθετήσουν τα κλασικά στοιχήματα στους αγώνες της διοργάνωσης. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν μια σειρά ειδικών στοιχημάτων για την 21η αγωνιστική της Euroleague, αυξάνοντας έτσι τις διαθέσιμες επιλογές με κάποιες πιο ασυνήθιστες προβλέψεις.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet για τη Euroleague

Τα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, καθώς περιλαμβάνουν προβλέψεις για τις συνολικές επιδόσεις των ομάδων, αλλά και μια σειρά από στοιχήματα για τους κορυφαίους παίχτες κάθε ομάδες.

Στην πρώτη κατηγορία, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα δύο διαθέσιμα στοιχήματα. Το πρώτο καλεί τους παίχτες να προβλέψουν αν οποιαδήποτε ομάδα θα ξεπεράσει τους 100 πόντους σε έναν αγώνα ή αν θα μείνει οποιαδήποτε κάτω από τους 65 πόντους. Επιπλέον μπορούν να προβλέψουν ποια ομάδα θα πετύχει το υψηλότερο σκορ κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής.

Στην περίπτωση των ειδικών στοιχημάτων για τους παίχτες, οι επιλογές είναι ακόμη περισσότερες. Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet μπορούν να επιλέξουν μία από τις ομάδες που αγωνίζονται στη Euroleague και έπειτα έναν από τους παίχτες της. Τέλος, θα δουν μπροστά τους μια σειρά από επιδόσεις, με τη μορφή του over/under. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούν για παράδειγμα να στοιχηματίσουν στο πόσους πόντους θα σκοράρει ο Βασίλης Σπανούλης του Ολυμπιακού ή στο πόσα τρίποντα θα πετύχει ο Μπόμπι Ντίξον της Φενέρμπαχτσε.

Όλα τα παραπάνω ειδικά στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Novibet έως την έναρξη του πρώτου αγώνα της 21ης αγωνιστικής της Euroleague.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία