Ειδικά στοιχήματα για τον Lebron James στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Ο Lebron James θα αποτελέσει σίγουρα και φέτος τον παίχτη του NBA που θα τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα, αν και το ντεμπούτο του με τους Los Angeles Lakers στη φετινή σεζόν του NBA δεν ήταν το ιδανικό. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο James αναμένεται να απασχολήσει πολλούς, μεταξύ των οποίων και τους παίχτες του στοιχήματος.

Ήδη, άλλωστε, έχουν ξεκινήσει να ανακοινώνονται ειδικά στοιχήματα για το σύνολο των επιδόσεών του στη φετινή σεζόν του NBA και ανάμεσα σε όσους μπορούν να τοποθετήσουν τέτοιου είδους στοιχήματα συγκαταλέγονται και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας έχουν φροντίσει να ανακοινώσουν μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που επιτρέπουν στους παίχτες να διεκδικήσουν κέρδη, προβλέποντας τις επιδόσεις του, σε τομείς όπως οι πόντοι, τα ριμπάουντ και οι ασίστ.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet για τον Lebron James

Τα μέλη της Novibet που θα επιλέξουν τα ειδικά στοιχήματα του NBA θα δουν και εκείνα που αφορούν στις επιδόσεις του άσου των Lakers. Τα στοιχήματα αυτά είναι ταξινομημένα ανάλογα με τους τομείς των επιδόσεων του Lebron James και αφορούν είτε στο σύνολο της σεζόν είτε σε μεμονωμένους αγώνες. Για παράδειγμα, στη δεύτερη κατηγορία ειδικών στοιχημάτων συγκαταλέγονται αυτά που προβλέπουν ότι θα καταφέρει περισσότερα από 7 κοψίματα, περισσότερα από 5 κλεψίματα ή περισσότερους από 50 πόντους σε έναν αγώνα.

Παράλληλα, υπάρχουν και τα στοιχήματα που αφορούν στους μέσους όρους των επιδόσεών του κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στον μέσο όρο των πόντων του James, στον μέσο όρο των ριμπάουντ και στον μέσο όρο των ασίστ.

Τα παραπάνω ειδικά στοιχήματα, τέλος, θα παραμείνουν ενεργά στην ιστοσελίδα της Novibet καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. Όσο νωρίτερα αποφασίσει κάποιος να τοποθετήσει ένα από αυτά, όμως, τόσο υψηλότερες αποδόσεις θα εκμεταλλευτεί.

To ΝΒΑ μόλις ξεκίνησε και η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, έχει ξεκινήσει ήδη τις προσφορές** για τα μέλη της. Σήμερα τα ξημερώματα μάλιστα τα μέλη της μπορόυσαν ήδη να επωφεληθούν τα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία