Ποικιλία στοιχημάτων πρόκρισης στο Βέλγιο-Ιταλία προσφέρει η Interwetten

Ένας από τους αγώνες που αναμένεται να μονοπωλήσει σήμερα το ενδιαφέρον φιλάθλων και παιχτών του στοιχήματος είναι αυτός του EURO ανάμεσα σε Βέλγιο και Ιταλία, που θα κρίνει ποιο από τα δύο φαβορί της διοργάνωσης θα προκριθεί στους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Όπως είναι φυσικό, οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν πάρα πολλές επιλογές για προβλέψεις, με εκείνες που αφορούν στον τομέα της πρόκρισης να συγκεντρώνουν το περισσότερο ενδιαφέρον.

Μια μεγάλη σειρά από τέτοιου είδους στοιχήματα προσφέρει και η ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten, η οποία δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν προβλέψεις σε πολλές και διαφορετικές πτυχές του αγώνα ανάμεσα σε Βέλγιο και Ιταλία. Κάποια από τα στοιχήματα που προσφέρει η Interwetten αφορούν στην πρόκριση της ομάδας που θα νικήσει στον αγώνα και οι επιλογές αυτές παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Τα στοιχήματα πρόκρισης στο Βέλγιο-Ιταλία

Τα μέλη της Interwetten δεν έχουν παρά να περιηγηθούν στις στοιχηματικές επιλογές που προσφέρονται, προκειμένου να εντοπίσουν τα στοιχήματα για την πρόκριση μιας εκ των δύο ομάδων στους ημιτελικούς. Τα στοιχήματα αυτά ζητούν άλλοτε προβλέψεις για το ποια ομάδα θα προκριθεί και άλλοτε για το πώς θα προκριθεί.

Για παράδειγμα, η πιο βασική επιλογή της Interwetten καλεί τους παίχτες να στοιχηματίσουν απλά στην ομάδα που θα προκριθεί στους ημιτελικούς, ανεξάρτητα από τον τρόπο (κανονική διάρκεια, παράταση ή πέναλτι). Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν, όχι μόνο στην ομάδα που θα προκριθεί, αλλά και στον τρόπο που θα τα καταφέρει, ενώ υπάρχει και η επιλογή στοιχηματισμού μόνο στον τρόπο, ανεξάρτητα από την ομάδα που θα τα καταφέρει.

Τα μέλη της Interwetten έχουν κι άλλες επιλογές που αφορούν στην πρόκριση. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν θα χρειαστεί παράταση ή στο αν θα υπάρξει παράταση και σημειωθούν σε αυτή τέρματα. Τέλος, μπορούν απλά να στοιχηματίσουν και στο αν θα χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι, προκειμένου να κριθεί η ομάδα που θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία