Εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα στους αγώνες του NBA από την ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365

Οι αγώνες του NBA έχουν ξεκινήσει και οι ομάδες της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ στον κόσμο βρίσκονται στα γήπεδα, παρά την εορταστική περίοδο, ενώ οι εταιρίες στοιχημάτων προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες από όλον τον κόσμο. Ειδικά τα μέλη της Bet365, μάλιστα, μπορούν τις επόμενες ημέρες να τοποθετήσουν χιλιάδες στοιχήματα στις κορυφαίες αναμετρήσεις, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και πολλά ειδικά στοιχήματα που τους δίνουν εναλλακτικές επιλογές διεκδίκησης κερδών.

Η ιστοσελίδα στοιχήματο Bet365, άλλωστε, έχει ανακοινώσει μια σειρά από ειδικά στοιχήματα, τα οποία ονομάζει props, και αφορούν σε ιδιαίτερες πτυχές κάθε αγώνα, όπως το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, η διαφορά νίκης επταπλής επιλογής και πολλά ακόμα.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Bet365 στους αγώνες του NBA

Οι παίχτες μπορούν άμεσα να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν στους επερχόμενους αγώνες του NBA, όπως αυτοί ανάμεσα σε Detroit Pistons και Atlanta Hawks και ανάμεσα σε Utah Jazz και Oklahoma Thunder και να επιλέξουν μια από τις ιδιαίτερες επιλογές της Bet365.

Εκτός από τα συνηθισμένα στοιχήματα, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα βασικά props, όπως το εναλλακτικό χάντικαπ, το εύρος νίκης οκταπλής επιλογής, τα μονά/ζυγά στο σκορ, η διαφορά νίκης δωδεκαπλής επιλογής και πολλά ακόμα. Επίσης, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα props των ομάδων, όπως η ομάδα με το υψηλότερο σκορ ανά περίοδο.

Τέλος, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν ένα ή περισσότερα από τα props των περιόδων και των ημιχρόνων. Σε αυτές τις κατηγορίες, οι επιλογές τους συμπεριλαμβάνουν τη διαφορά νίκης ανά περίοδο, τη διπλή ευκαιρία, την πρώτη ομάδα σε πόντους, το εναλλακτικό χάντικαπ, το να φτάσει μια ομάδα σε συγκεκριμένους πόντους στο πρώτο ημίχρονο και πολλά ακόμα.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη κάθε αγώνα και τα ξημερώματα, που θα ξεκινήσουν οι σημερινοί αγώνες, θα αντικατασταθούν από τα αντίστοιχα του live στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία