Στην τελική ευθεία η συγχώνευση Ladbrokes και Gala Coral;

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times, οι Ladbrokes και Gala Coral βρίσκονται στην τελική ευθεία για την επικείμενη συγχώνευσή τους, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη και αυτή την εβδομάδα! Το εν λόγω άρθρο αναφέρει και κάποιες λεπτομέρειες για τη συγχώνευση, αλλά δεν εξηγεί πώς οι δύο πλευρές ξεπέρασαν κάποια από τα εμπόδια της διαδικασίας.

 

Η πρόθεση των δύο εταιρειών του στοιχήματος να συγχωνευθούν, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα νέο κολοσσό του χώρου, αξίας άνω των 2,3 δις ευρώ, επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά τον περσινό Ιούνιο, αλλά οι εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας από τότε έμοιαζαν απλά να θέτουν εμπόδια στα επιχειρηματικά σχέδια των δύο εταιρειών.

 

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου (CMA), για παράδειγμα, αποφάσισε τον περασμένο Μάιο πως, αν οι δύο στοιχηματικές εταιρείες επιθυμούν να συγχωνευθούν, θα πρέπει να απαρνηθούν μεγάλο κομμάτι των πρακτορείων τους – έως 500 καταστήματα, για την ακρίβεια.

 

Ενδεχόμενη πώληση των καταστημάτων δεν έχει ανακοινωθεί από τις δύο εταιρείες, οπότε προκαλεί εντύπωση το πώς θα ολοκληρωθεί τελικά η συγχώνευση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Επιπλέον, αντίθετα από το άρθρο των Sunday Times κινείται και η ανακοίνωση της Ladbrokes, η οποία ανέφερε πως συζητά για την συγχώνευση με την Gala Coral, αλλά δεν υπάρχουν εγγυήσεις για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.