Τέλος στην πολυετή δικαστική περιπέτεια της εταιρείας στοιχημάτων Mybet

Η εταιρεία στοχημάτων Mybet ανακοίνωσε πως επιτέλους δόθηκε τέλος στην πολυετή δικαστική διαμάχη της με την εταιρεία WestdeutscheWestLottoLotterie GmbH & Co.. Η εν λόγω διαμάχη έληξε τελικά εξωδικαστικά, με την αντίδικη εταιρεία να πληρώνει το ποσό των 11,8 εκατομμυρίων ευρώ στη Mybet.

Η λήξη της διαμάχης, μάλιστα, έφερε τεράστια ανακούφιση (εκτός από χρήματα) στη Mybet, καθώς επρόκειτο για μια υπόθεση που κρατά εδώ και δέκα χρόνια!

 

Η δικαστική διαμάχη

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν η WestLotto, γερμανική εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες λοταρίας στη Γερμανία, προχώρησε σε μήνυση κατά της Mybet, με την κατηγορία ότι προωθεί παράτυπα προϊόντα λοταριών. Ωστόσο, το Ανώτατο Δικαστήριο του Ντίσελντορφ αποφάνθηκε το 2014 ότι η Mybet είναι αθώα. Αποφάσισε, μάλιστα, ότι κακώς η WestLotto έσυρε την στοιχηματική εταιρεία στα δικαστήρια και την υποχρέωσε να την αποζημιώσει, με το ποσό των 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, η WestLotto καθυστερούσε στην πληρωμή, με αποτέλεσμα νέα προσφυγή της Mybet και συνέχιση της δικαστικής περιπέτειας. Όπως ανακοίνωσε, όμως, η εταιρεία στοιχημάτων, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό και η WestLotto θα πληρώσει το ποσό των 11,8 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να πάψει κάθε νομική δίωξη εναντίον της.

 

Σημαντική οικονομική ενίσχυση

Τα χρήματα που εξασφαλίζει η Mybet δε θα μπορούσαν να έρθουν σε καλύτερη στιγμή. Τα έσοδα της στοιχηματικής εταιρείας είναι μειωμένα και οι υπεύθυνοι θα προσθέσουν το ποσό στα αποθέματα ρευστού της Mybet. Εξαιτίας του νέου αυτού εσόδου, μάλιστα, τα στελέχη της Mybet αποφάσισαν να επανεξετάσουν τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2017 και να τα παρουσιάσουν στις 30 Μαΐου.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.