Συμβιβασμός ανάμεσα σε Unibet και De Lotto

Η δικαστική διαμάχη που μαίνεται εδώ και επτά χρόνια ανάμεσα στη στοιχηματική εταιρία Unibet και στην κρατική εταιρεία De Lotto της Σουηδίας έφτασε επιτέλους στο τέλος της, με συμβιβασμό ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η Unibet συμφώνησε να δωρίσει το ποσό των 1,8 εκατομμυρίων ευρώ στην εταιρεία που ανήκει στο Δημόσιο της Σουηδίας, με σκοπό να τερματίσει τη διαμάχη, αλλά και να ανοίξει τις πόρτες για την εξασφάλιση της αδειοδότησής της (εικάζεται πως η αγορά της Σουηδίας θα ανοίξει το 2015).

 

Η De Lotto κινήθηκε νομικά εναντίον της Unibet το 2007, με την κατηγορία ότι η εταιρεία λειτουργούσε σε αντίθεση με το νόμο της χώρας για τα τυχερά παιχνίδια.

H Unibet είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στην Ευρώπη και έχει βραβευτεί 3 φόρες ως η καλύτερη της χρονιάς.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.