Δωρεάν στοιχήματα για τους σκόρερ του EURO από την 888

Οι προσφορές για το EURO καλά κρατούν και κάθε ιστοσελίδα προσπαθεί να καλύψει κάθε ενδεχόμενο, προκειμένου να επιτρέψει στα μέλη της να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο. Η αποστολή των ιστοσελίδων, βέβαια, δεν είναι εύκολη, αφού υπάρχουν πάρα πολλές πτυχές που πρέπει να καλύψουν. Η εταιρία στοιχημάτων 888, όμως, βρήκε μια πρωτότυπη και υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν όσοι στοιχηματίσουν στον ποδοσφαιριστή που θα σκοράρει πρώτος κατά τη διάρκεια ενός αγώνα του EURO.

 

Αναλυτικότερα, η 888 προσφέρει επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν τα μέλη της, αν ο ποδοσφαιριστής της επιλογής τους έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά αντί να σκοράρει, δώσει την ασίστ και αφήσει τη δόξα για κάποιον συμπαίκτη του. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα δικαιούνται επιστροφή των χαμένων χρημάτων τους, με τη μορφή δωρεάν στοιχήματος.

 

Για να δικαιούνται, όμως, οι παίχτες το δωρεάν στοίχημα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του πρώτου σκόρερ του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, πριν την έναρξη του αγώνα. Τέλος, το στοίχημά τους θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 5 ευρώ.

 

Εφόσον, λοιπόν, οι παίχτες τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, θα δικαιούνται επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων (πάντα με τη μορφή δωρεάν στοιχήματος), στην περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής της επιλογής τους πασάρει αντί να σκοράρει. Και το δωρεάν στοίχημα θα έχει αξία έως και 25 ευρώ, ανάλογα με το ποσό που έχασαν.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά, λοιπόν, τα στοιχήματα στον πρώτο σκόρερ ενός αγώνα του EURO μέσω της 888 συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο, στην περίπτωση που ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αποδειχθεί… ανιδιοτελής!

 

Η 888 ιδρύθηκε το 1997 και έχει καταφέρει να βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλλά και δημοφιλέστερες εταιρίες στοιχημάτων παγκοσμίως.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 888 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία