Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Champions League από την εταιρεία στοιχήματος Mybet

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η εταιρεία στοιχήματος Mybet υπόσχεται να προσφέρει στα μέλη της μια σπάνια και συμφέρουσα ευκαιρία: να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο στους αγώνες του Champions League. Η ίδια προσφορά ίσχυε και χθες, αποκλειστικά για τους αγώνες του Champions League της Τρίτης, και επανέρχεται σήμερα, μειώνοντας το ρίσκο όσων συνδυάσουν τις προβλέψεις τους για τους σημερινούς αγώνες σε ένα παρολί.

Χάρη στην προσφορά, οι παίχτες που θα δηλώσουν συμμετοχή, τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν υπό προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού.

 

Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού για τα χαμένα παρολί

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet υπόσχεται να αποζημιώσει τους παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά και θα καλύψουν όλες τις προϋποθέσεις της με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα αποτελέσει ουσιαστικά μια δεύτερη ευκαιρία για όσους χάσουν σήμερα χρήματα, στοιχηματίζοντας στο Champions League.

Βέβαια, η προσφορά συνοδεύεται από μια σειρά όρων και προϋποθέσεων που θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά όσοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν. Και αφού τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στο Champions League και χάσουν, εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα εξασφαλίσουν ως αποζημίωση ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Το εν λόγω στοίχημα, τέλος, θα έχει αξία ίση με το 50% του χαμένου ποσού και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες για τη διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet.

Δικαίωμα στην ανταμοιβή αυτή έχουν και όσοι Έλληνες το επιθυμούν καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία