Στοιχήματα χωρίς ρίσκο για τον τελικό του Μουντιάλ μοιράζει η Interwetten

Η στοιχηματική εταιρία Interwetten ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον τελικό του Μουντιάλ, αλλά ήδη προετοιμάζει τα μέλη της, πριν καν ολοκληρωθεί η διαδικασία των ημιτελικών. Άλλωστε, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν σήμερα μια προσφορά που υπόσχεται να μοιράσει στοιχήματα χωρίς ρίσκο για τον τελικό, σε όσα μέλη της την εκμεταλλευτούν και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό ημιτελικό ανάμεσα σε Κροατία και Αγγλία.

Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν σήμερα στον ημιτελικό ανάμεσα σε Κροατία και Αγγλία θα διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και την ευκαιρία να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο στον μεγάλο τελικό.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Interwetten

Στην προσφορά της Interwetten μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, μαζί και οι Έλληνες εφόσον ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, αρκεί να δηλώσουν πρώτα συμμετοχή. Έπειτα, θα έχουν διορία έως απόψε, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον ημιτελικό ανάμεσα σε Κροατία και Αγγλία. Για να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα σε οποιαδήποτε αγορά του αγώνα. Ωστόσο, θα πρέπει να καλύψουν κάποιες προϋποθέσεις που αφορούν κυρίως στην αξία των στοιχημάτων. Με άλλα λόγια, εφόσον στοιχηματίσουν τα απαραίτητα ποσά στον αποψινό ημιτελικό, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους. Τέλος, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα δε χρειάζεται να ανησυχούν για το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, αφού θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή σε κάθε περίπτωση.

Η ανταμοιβή, τέλος, θα έχει τη μορφή ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η αξία του, μάλιστα, θα εξαρτάται από τη συνολική αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Συγκεκριμένα, η Interwetten μοιράζει δύο στοιχήματα διαφορετικής αξίας, ανάλογα με τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν στο πλαίσιο της προσφοράς τα μέλη της. Και στις δύο περιπτώσεις, όμως, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ.

Όλα αυτά και άλλα πολλά μπορούν να τα δουν τα μέλη της Interwetten στην ειδική σελίδα που δημιούργησε για το Μουντιάλ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία