Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στον τελικό της Basket League από τη Novibet

Την Κυριακή 11 Ιουνίου, διεξάγεται ο πέμπτος και τελευταίος αγώνας της σειράς τελικών της ελληνικής Basket League, ο οποίος θα αναδείξει και τον φετινό πρωταθλητή: τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός και ειδικά όσοι στοιχηματίσουν live κατά τη διάρκειά του θα ζήσουν μεγάλες συγκινήσεις.

Οι ίδιοι παίχτες θα διεκδικήσουν, χάρη στα live στοιχήματά τους, όχι μόνο κέρδη, αλλά και στοιχήματα χωρίς ρίσκο, εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην εταιρεία στοιχηματισμού Novibet. Χάρη στη νέα προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, όσοι τοποθετήσουν live στοιχήματα θα ανταμειφθούν με την ευκαιρία να διεκδικήσουν κι άλλα κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Ανταμοιβές στο live στοίχημα

Η προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet υπόσχεται ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο σε όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ανάλογα με το ποσό που θα στοιχηματίσει κάθε παίχτης, θα κερδίσει και ένα από τα δύο διαφορετικά στοιχήματα που υπόσχεται η προσφορά**. Και, χάρη σε αυτό, θα μπορέσει να τοποθετήσει ένα ακόμη στοίχημα, σε επόμενο αγώνα οποιουδήποτε αθλήματος, και να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο. Ακόμη κι αν χάσει, όμως, δε θα χαθούν λεφτά από τον λογαριασμό του και το υπόλοιπό του δε θα μειωθεί.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Για να είναι σε θέση να διεκδικήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν live κατά τη διάρκεια του τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που ξεκινά στις 21:00, την Κυριακή 11 Ιουνίου. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί, αρκεί να τοποθετηθούν μετά το τζάμπολ του αγώνα, να συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω και να έχουν αξία τουλάχιστον 20 ευρώ.

Ανάλογα με την αξία του στοιχήματος που θα τοποθετήσουν, μάλιστα, οι παίχτες θα δικαιούνται ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο διαφορετικής αξίας. Όσοι στοιχηματίσουν από 20 έως 49,99 ευρώ θα δικαιούνται ένα στοίχημα μικρότερης αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 50 ευρώ και άνω ένα στοίχημα μεγαλύτερης αξίας.

H Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και ανακοινώνει συνεχώς προσφορές** για το μπάσκετ.Μάλιστα για τους τελικούς της ελληνικής Basket League είχε ανακοινώσει και ειδικά στοιχήματα.

 

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία