Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Live στοιχήματα με ανταμοιβές στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Όπως κάθε ημέρα, έτσι και σήμερα, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε μια σειρά αγώνων κάθε αθλήματος, όχι μόνο πριν την έναρξή τους, αλλά και κατά τη διάρκειά τους. Έτσι, οι παίχτες θα εντοπίσουν διαφορετικές ευκαιρίες στοιχηματισμού, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Όσοι, μάλιστα, επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν, εκτός από τα κέρδη που θα φέρουν οι σωστές προβλέψεις τους, και μια ανταμοιβή. Η σημερινή προσφορά** της Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσους την εκμεταλλευτούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ανάλογης του ποσού που θα στοιχηματίσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Οι ανταμοιβές της σημερινής live προσφοράς**

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά** και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Η αξία του στοιχήματος αυτού θα είναι ανάλογη του ποσού που θα στοιχηματίσει κάθε παίχτης στο live στοίχημα. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν 10-24,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μικρότερης αξίας, όσοι στοιχηματίσουν 25-49,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 50 ευρώ και άνω θα κερδίσουν ένα στοίχημα μεγαλύτερης αξίας.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος συμμετέχουν μόνον τα live στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Επιπλέον, τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να έχουν αξία 10 ευρώ και άνω και να αφορούν σε σημεία με απόδοση τουλάχιστον 1.50. Εφόσον καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά του αγώνα.

Τέλος, δεν έχει καν σημασία αν θα κερδίσουν ή όχι. Ανεξάρτητα από την διευθέτησή τους, τα στοιχήματα αυτά θα αποφέρουν στους παίχτες την ανταμοιβή που δικαιούνται.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία